A herém hozzáragad a combomhoz, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Néha a herém hozzáragad a combomhoz, és nagyon kényelmetlen. :) Nem mindig tudok terpeszteni, amíg le nem válik. Aki nem tudja elképzelni, akkor úgy mondanám el, mint amikor az izzadt pólód hozzáragad a hátadhoz. Nálam is az izzadság miat szokott lenni. Másnak szokott lenni ilyen, tanács?2013. okt. 25. 22:08
11/21 anonim válasza:
Hintőpor tényleg jó ilyen problémákra is.
13/21 A kérdező kommentje:
Jó oké. Köszi a válaszokat. Majd csinálok valamit :)
2013. okt. 25. 22:37
14/21 anonim válasza:
A hintőpor tényleg jó csak azért óvatosan vele.
Amúgy én ezért hordok többnyire fecskét vagy feszülős boxert. Persze még így is megesik ez de igyekszem hozzászokni.
15/21 anonim válasza:
Mosakodj vazze! Ez a többnapos kosz jele
16/21 A kérdező kommentje:
Mosakszok mindennap vazze! Reggel is, este is fürdök...
2013. okt. 25. 23:11
17/21 anonim válasza:
Mint írták már,hintőporozd be ,aztán nem izzad ,és nem ragad oda .
18/21 anonim válasza:
Csak laza gatyákat hordjál,hisz ha a testhez szoritod még
jobban fog izzadni .A zacsi nem tudja betölteni azt a funkcióját sem,amit nagyon is kell neki. Nem véletlenül helyezkednek el a herék testen kívűl .Látom van olyan is aki ezt sem tudja ,és téged oktat .
19/21 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi gond, a fiúk például ezért "vakargatják" a töküket:D Most komolyan, én is szoktam, nekem is oda szokott tapadni, gondolom neked is lógós goylóid vannak és ezért. Nyúlj hozzá, igazítsd meg és kész. 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!