Srácok! Ti hogyan tüntetitek el a kipattogzik bőrön a kis pöttyöket borotválás után?
zuhany majd arcesz.
Én is tegnap borotválkoztam alul, én nem pattogtam ki, de megvágtam magam - mint mindig.
Most meg nem is látszik.
A profik (tehát, aki nem 15 éves, hanem 28) nem borotválkoznak, hanem trimmelnek, tehát 1 mm-es hajvágóval lenyírják a szőrzetet. Ezzel el lehet kerülni pl. az uszoda szemölcs bejutását a frissen megvágott bőrbe.
De, ha muszáj leborotválnotok, akkor cink tartalmú kenőcs kellhet. (vagy Neogronormon) Csak az a rossz a hámosító hatású kenőcsökben, hogy ránő a bőr és belül növekszik (és kunkorodik) a szőr.
Ui.: nem az a lényeg, hogy kopasz legyen, hanem hogy ápolt. és ha trimmeled, soha nem gyullad be, nem viszket, nem gennyes pattanásos. Szóval a trimmelésé a jövő. Bemész Media Markt féleségbe és lehet kapni pl. Philips vagy akármilyen hajnyírót vagy trimmelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!