HELP! A seggem viszket:S?
Figyelt kérdés
Nagyon ciki szal. valami tanácsot adni valaki? Szóval a helyzet az, hogy pár napja viszket a nyílás körül... És megnéztem a székletemet de ott semmi féreg nem volt. Ez után tükörrel megnéztem és láttam h a nyilás körül hámlik a bőröm. De félek, hogy az nem hámlás volt hanem valami féreg. De nem mozgott csak egy egyszerű kis hámsejt volt :S DE gondolom ha a féreg lenne az mondjuk mozog nem? Meg nem mozognak csak ott hámlik. És nem tudom, hogy mit csináljak... Mindig mosakszom de orvoshoz ezzel nem szeretnék elmenni... Mit kenjek rá mit csináljak?:S:S:S Ja és ha vécéztem akkor utána viszket de megmosom meg teszek rá ilyen púdert. Bocsi h csak így írtam ide.2013. okt. 20. 12:19
11/15 anonim válasza:
Gomba. Szerezz Mycosolont, azzal kend be.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát az a mostani helyzet, hogy viszketni már nem viszket de kipirosodott az egész seggem és kis dudorkát érzek kb fél cm-est a nyílástól nem messze + WC-zés után nagyon érzékeny fáj meg viszket (de a legjobban a pirosságtól félek(tiszta piros az egész :S:S) meg a kis dudortól). Ha kicsit vizzel próbálom tisztítani akkor is csip a nyílásnál de utána neugranormont kenek rá és akkor nincs baj. Most a fürdés alatt is csipte ha hozzáértem. Mit csináljak?:S:S Ha ez aranyér akkor ez külső vagy belső? Meg erre most kúp kell vagy kenőcs? Teljesen szétestem most, ilyen gáz dolgot el sem tudok képzelni.
2013. okt. 24. 21:32
13/15 A kérdező kommentje:
ja és kinéztem egyet a reparont de most nem tudom eldönteni, hogyha a kúpot veszem meg akkor az a pirosságot is eltünteti?
2013. okt. 24. 21:38
14/15 anonim válasza:
Ha ez gomba, ami lehet sok antibiotikumtól is, akkor direkt csak árt neki a pálinka. Ha nagyon kínosnak találod, akkor menj el fizetős (privát) bőrgyógyászhoz. De mindenképpen menj el! és abszolút nem kínos.
Férget is bárhol elkaphatsz. Ez ugyanolyan betegség, mint a fejfájás vagy a köhögés. Egyáltalán nem ciki. és ha bélféreg, akkor 1 (azaz egy) darab tablettától elmúlik. (Gondolj arra, hogy nem Te vagy a földön az első ember, aki ezzel küzd. Hanem naponta 50 hasonló páciens betér a bőrgyógyászhoz. Jobban örülnél egy rühnek vagy egy lapostetűnek? Minden betegség ciki, de mivel nem direkt csináltad: mégsem kínos.) JOBBULÁST!
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!