HELP! A seggem viszket:S?
mifelénk azt mondják, hogy ha valakinek viszket a feneke, akkor szidja az anyósod, nos neked nem tudom, hogy van-e ilyen áldott asszony az életedben.
amúgy, szerintem canesten krémmel kenegesd pár napig a végbélnyílásodat és környékét.
Lehet, hogy férges vagy! Nem feltétlenűl látszik a székletben! Lehet, hogy kikapartad és azért hámlik! Még figyeld és ha féregre gyanakszól, jó lenne egy székletvizsgálat vagy a Vermox az jó férgek ellen, én is azzal kezeltem magam.
De más is okozhatja! Például nem birod az alsóneműd anyagát és azért vagy érzékeny vagy a túsfűrdőre vagy változtass a higéniai szokásaidon!
De millió más oka lehet!
Ha minden erőfeszítésed ellenére sem lesz jobb, mindenképpen fordulj vele orvoshoz! Ne hanyagold hisz nagyon kellemetlen tud lenni! Tedd félre a szégyenérzeted és irány az orvos!:)
az lehet h sokan szidnak amúgy:D
Először kenegetem inkább de nem tudom végül is okozhatja a baba szappan? mert eddig tusfürdőt használtam (old spice) most csak baba szappan. Meg a többrétegű WC-papírt lecseréltem 1 rétegűre mondván nekem az olcsó is tökéletesen jó... (persze a családban senki nem használja mondván ők azt nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!