Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » HELP! A seggem viszket:S?

HELP! A seggem viszket:S?

Figyelt kérdés
Nagyon ciki szal. valami tanácsot adni valaki? Szóval a helyzet az, hogy pár napja viszket a nyílás körül... És megnéztem a székletemet de ott semmi féreg nem volt. Ez után tükörrel megnéztem és láttam h a nyilás körül hámlik a bőröm. De félek, hogy az nem hámlás volt hanem valami féreg. De nem mozgott csak egy egyszerű kis hámsejt volt :S DE gondolom ha a féreg lenne az mondjuk mozog nem? Meg nem mozognak csak ott hámlik. És nem tudom, hogy mit csináljak... Mindig mosakszom de orvoshoz ezzel nem szeretnék elmenni... Mit kenjek rá mit csináljak?:S:S:S Ja és ha vécéztem akkor utána viszket de megmosom meg teszek rá ilyen púdert. Bocsi h csak így írtam ide.

2013. okt. 20. 12:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

mifelénk azt mondják, hogy ha valakinek viszket a feneke, akkor szidja az anyósod, nos neked nem tudom, hogy van-e ilyen áldott asszony az életedben.

amúgy, szerintem canesten krémmel kenegesd pár napig a végbélnyílásodat és környékét.

2013. okt. 20. 12:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Aranyérről hallottál már? Kezdetben az is csak viszket.
2013. okt. 20. 12:36
 3/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy férges vagy! Nem feltétlenűl látszik a székletben! Lehet, hogy kikapartad és azért hámlik! Még figyeld és ha féregre gyanakszól, jó lenne egy székletvizsgálat vagy a Vermox az jó férgek ellen, én is azzal kezeltem magam.

De más is okozhatja! Például nem birod az alsóneműd anyagát és azért vagy érzékeny vagy a túsfűrdőre vagy változtass a higéniai szokásaidon!

De millió más oka lehet!

Ha minden erőfeszítésed ellenére sem lesz jobb, mindenképpen fordulj vele orvoshoz! Ne hanyagold hisz nagyon kellemetlen tud lenni! Tedd félre a szégyenérzeted és irány az orvos!:)

2013. okt. 20. 12:40
 4/15 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! És ahogy elöttem írták gomba vagy aranyér is okozhatja, tehát érdemes odafigyelni rá!:)
2013. okt. 20. 12:41
 5/15 A kérdező kommentje:

az lehet h sokan szidnak amúgy:D

Először kenegetem inkább de nem tudom végül is okozhatja a baba szappan? mert eddig tusfürdőt használtam (old spice) most csak baba szappan. Meg a többrétegű WC-papírt lecseréltem 1 rétegűre mondván nekem az olcsó is tökéletesen jó... (persze a családban senki nem használja mondván ők azt nem)

2013. okt. 20. 12:53
 6/15 A kérdező kommentje:
aranyerem nem hiszem h van. Csak piros ott:S De már a patikába is ciki kérni egy ilyen féreghajtót. Édes Istenem.
2013. okt. 20. 12:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Ezek az élősködök általában éjszaka jönnek ki lerakni a petéket a végbél nyílás köré. Lehet, hogy az egymás mellé lerakott petéket törölted le, de persze az is hogy kis hámlemezt. A Vermox tablettát fel kell íratni a háziorvosoddal , recept nélkül nem adják ki. Ez inkább neked kínos, az orvos és a gyógyszerész nap mint nap találkozik ilyen problémával, nekik ez nem jelent különösebb problémát. Ha nem javul a kenegetésre, menj el a körzeti orvosodhoz és reggelente addig is figyeld a székleted, hátha pár nap múlva mégis csak látsz benne valami kis mozgó cérnagilisztát, akkor meg nincs mire várni.
2013. okt. 20. 13:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok! Hidd el ez egyáltalán nem ciki!:)
2013. okt. 20. 14:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Cukorbaj kezdete is lehet .Méresd meg a cukrodat .
2013. okt. 20. 15:57
 10/15 A kérdező kommentje:
hát köszönöm a válaszokat... nagyon ciki szal. nem megyek vele orvoshoz most megittam 3 kupica pálinkát meg ettem 3 gerezd fokhagymát. remélem ettől elmúlik. Még megismétlem napi 2x 3 napon keresztül.
2013. okt. 20. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!