SOs! Akinek volt már gyökér kezelése! Mennyire fájdalmas egy fog gyökér kezelés, tényleg kibírhatatlan, vagy csak akkor gáz, ha nagyon be van már gyulladva?
Nekem még sosem volt,eddig csak rossz dolgokat hallottam....
Nálam az a szitu,hogy van egy tömött fogam,ami ráharapásra (csak szilárdabb ételeknél)érzékeny,illetve hideg levegőre,és folyadékra.
A doki szerint gyökér kezelni kellene,megröntgenezte,de nem talált semmit,viszont azt mondta,hogy ugye ha gyulladt,azt nem mutatja a röntgen....na most gyulladt....azt mondják akkor fáj,ha gyulladt,ez a kezelés,de a kezelés meg akkor kell,ha már gyulladt a fog...most nem értem,fájni magától nem fáj,csak ingerekre,mire számítsak?
Milyen lesz a kezelés?
Nekem 2 éve gyökérkezelt magándoki egy fogamat, semmit nem éreztem, injekciót sem, nagyon jól adta be. Nem tudom miért rémisztgetnek, és miért mondják, hogy kibírhatatlan fájdalom. Ha jól el van érzéstelenítve, akkor semmi fájdalmat nem fogsz érezni.
Amikor másodszor visszamentem tisztításra, akkor nem kértem érzéstelenítő, mert nem akartm 3 órát zsibbadni, na úgy elég kellemetlen volt, de azt a pár percet kibírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!