Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet hogy kiújult a here-viss...

Lehet hogy kiújult a here-visszér tágulatom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kb 13 (és fél) éves vagyok. És kb 3 évvel ezelőtt volt egy herevisszerem. A műtét sikeres volt és laporoszkópiával csinálták. Ám a bal herezacskóm nagyobb maradt, és olyan mintha még mindig több ér van ott a kelleténél. És a bal herém jóval kisebb a jobbnál. Eddig nem is vizsgáltam így őket, és nem is tulajdonítottam nekik hangsúlyt , ám valamelyik nap egy olyan pont jó farmert vettem fel tehát szűk volt és szorította a heréimet, 1. Nap végére kicsit éreztem a heréim aztán, amikor a gatyát levettem elmúlt, 3.napra végére már komolyan éreztem és azóta úgy érzem, tehát nem fáj vagyis csak nagyon enyhén. És most sem múlt el hogy 2 napja megint rendes farmerom van tehát nem szorosabb. De nem múlt el. És ott ahol a műtétkor bevágták a hasamat , bal oldalamon a köldök mellett durván fáj. Vagyis csak ha elhajolok. És arra gondoltam hogy mivel a műtétet úgy végezték hogy a vénát ott kb elkötötték (és ott fáj) ott nem sikerült valami vagy nem tom és azért fáj. Azt is észrevettem hogy ha előrehajolok a herém főleg akkor fáj. Szerintetek mi a baj ? két hét múlva tudok dokihoz menni, de nagyon félek hgy valami baj van. Vagy lehet hogy csak amiatt van mert szorított a gatya 3 napig ? Mert addig nem volt bajom. És a bal herém , nem tudom mióta de jóval kisebb a jobbnál,, lehet hogy kiújult a betegség ? Azért félek mert így a here vérellátása rossz és lehet nem fog tesztoszteron termelődni stb... Amúgy a viszér a bal herémben volt. Köszi előre is

2013. okt. 18. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Hordjál laza boxert,és farmer is .A gyenge véráramlás is

fájdalmat válthat ki.A herék nem egyforma nagyok,nálad meg még nem is ott volt a probléma .Fog termelődni minden,csak

lassan ahogy mulik az idő.Ahogy a kamaszkorba lépsz,még látványos is lesz a változás .

2013. okt. 18. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen, sajnos kiújulhatott,. Mivel a műtét már elég régen volt, és még mindig tapintani benne nagyobb ereket, valószínűleg újra meg kell műteni. Beszéld meg anyukáddal, és menjetek vissza a kezelőorvoshoz, és mondd el a panaszokat.

2013. okt. 19. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, már megvan beszélve, menni fogunk.
2013. okt. 20. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!