Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Here viszér probléma lehet...

Here viszér probléma lehet később?

Figyelt kérdés

Ma voltam urológusnál,varicocele gyanújával.Ahol az urológus azt mondta nekem, mituán megvizsgált hogy ez még semmi.....Ultrahanggal is megvizsgáltak.

Ezt irták az ambuláns lapra:A testisek homogének,átlagos méretűek.A mellékherék is rendben vannak.Kóros folyadékgyülem nincs.A bal oldalon pampiniformis vénák enyhe tágulata figyelhető meg.....Azt javasolta hogy hordjak szűk alsónadrágot.Szerintetek ezt nekem már nem kellessz műteni?Illetve most ahogy feltolom a hasam alá elég nagy csomó van ott...de lehet a sok tapintgatástól.

2013. aug. 22. 17:38
 1/4 A kérdező kommentje:
És fáj is...:/ de aztmondta ezzel nem kell foglalkozni.
2013. aug. 22. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
A szűk gatyát nem értem,mikor a dokik másik része meg a lazát javasolja .Nem a herékkel szokott gond lenni ,hanem a here vénákkal,a másik vénába való becsatlakozás előtt .
2013. aug. 22. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyivel vagyunk MI okosabbak, mint az orvos, aki megnézte, megtapogatta alaposan?
2013. aug. 23. 00:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Csupán a véleményetekre vagyok kíváncsi...ez az oldal lényege...
2013. aug. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!