Szerintetek ez normális? (infó leljebb)
(F/17)Nem gyakran nézegetek képeket merev péniszekről , de normális az hogy amikor az enyém megmerevedik , nem közelít a vízszinteshez , sőt , inkább a hasam fele , szó szerint fel áll .(Gondolkoztam róla hogy a 15 cm es péniszméretem nem a legnagyobb , de így hogy belegondoltam pár centivel nagyobb lenne , és már nem férnék el a gatyámban ...)
Előre is köszönöm a segítséget .
nekem lefelé görbül...
örülj neki, a tiéd hamarabb elfogadja akit ez épp nem hagy hidegen...
Nekem kicsit nehezebb a helyzetem...
Szerencsére kevesebb az olyan nő akit zavar, vagy egyáltalán érdekel, hogy nem egyenes...
Normális!
Fogod tudni használni, és nem jelent semmilyen hátrányt.
"Gondolkoztam róla hogy a 15 cm es péniszméretem nem a legnagyobb "
Ezen ne gondolkozzál, a méret is jó!
Nyugi! (-:
Mert ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezek én is, és semmilyen hátrányt nem jelent. Sőt szerintem kifejezetten előny is némely lánynál.
Nem lesz gond vele, ne agyalj ezen!
Én azt gondolom itt van egy kis tévedés a felfelé görbülő
és álló helyzetben nagyon a hashoz közeli szögben lévő álláshoz .Fiatal korban ezt teljesen normális .Hanyatt felvésnél még a hasra is ráfekszik .Nagyon jó méreted van.Egy pillanatra se dőlj be azoknak akik nagy méretet
éltetik .Aggodalomra abszolut nincs okod !!
Gratulálok, átlagos farkad van.
Soha ne Mandingo-hoz mérd a cerkát, és az sem baj, ha nem lehet egyenest húzni mellette.
Ha a tizenötös felfelé görbülő bent lesz egy meleg muffban, majd megnyugszol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!