Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mesi előtt 3 nappal a magas...

Mesi előtt 3 nappal a magas hő normális? Hogy van ez? Ha nem megy leljebb lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább valami vírus bújkálhat benned. A hőemelkedés csak a ciklus közepén a 14-15. napon utal peteérésre. A terhességnek nincs ilyen jele.
2008. aug. 1. 09:07
 2/7 A kérdező kommentje:
36.5 és 37 között van!Fáj a derekam,a cicim, mindig fáradt vagyok!A melleim megvannak duzzadva.Volt pecsételő vérzésem!Nem jelent semmit?
2008. aug. 1. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is itt tartok mint Te. Nekem is magas ahhoz képest amennyi ezen a napon szokott lenni. Szóval ha nem kezd esni akkor siker. Én már félek minden reggel a méréstől..

nagyon szorítok Neked.

2008. aug. 1. 09:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!remélem sikerül!Ha nem megy leljebb egyszersem akkor siker?Szoritok nektek!
2008. aug. 1. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen. Mensi előtt 1-2 nappal elkezd leesni a hő. Ezt észre fogod venni(bár remélem nem lesz rá lehetőséged). És akkor meg is jön. A nagyon pici ingadozás még nem számít.

Nekem pl. ilyenkor. 36,8-9-ről hirtelen leesik 36,6-7 aztán a kontroll csíkom alá. Akkor már tudom hogy megint nem ment.

szorítok

2008. aug. 1. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elso valaszolonak: a peteereskor megemelkedik a ho, ami magas marad, majd a mensi elott kb. egy nappal hirtelen leesik, ha meg fog jonni. Terhesseg eseten a ho magasan marad es nem jon meg a menses!!
2008. aug. 1. 09:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2008. aug. 1. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!