Fitymaszűkület vagy mi?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és ha merevedésem van egy kis gyűrű lesz a makkom alatt. Tudom volt ilyen kérdés de az én esetemben nagyon minimális a gyűrű, nehezen észrevehető, de érzem hogy szorít és így elszorítja az ereket szóval nem sokáig tart az erekció. Urológus?2013. okt. 18. 13:21
2/3 anonim válasza:
Ha ennyire minimális (és kérdésedre válaszolva: igen, ez egy nagyon enyhe fitymaszűkület), akkor nagyon valószínű, hogy műtéti beavatkozás nélkül is megjavítható a dolog.
3/3 anonim válasza:
Ha a makkod mögé tudod húzni a fitymád a merev pénisz esetében is akkor kis otthoni fityma tornáztatással is akár meg lehet ezt szüntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!