Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15éves vagyok és úgy érzem,...

TTN kérdése:

15éves vagyok és úgy érzem, hogy fitymaszükületem van! Nem tűnik annyira komolynak lehet, hogy majd idővel elmúlik, de merevállapotban a fitymám letudom húzni, de közben érzem, hogy letapad és fáj! Szóval tanácsokat szeretnék kérni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom még csak 15 éves vagyok de az ilyen gondokkal szerintem jobb tisztába lenni!

2013. okt. 16. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
Szólj be a cigóknak azok majd megvernek és lefényképezheted a kezüket.
2013. okt. 16. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
Hopp rossz kérdéshez írtam.:)
2013. okt. 16. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Ne aggódj, nem fog elmúlni..

Egyébként a fitymaszűkületnek az a hátránya, hogy ahányszor hátra húzod, és egy pici repepedés, vagy szakadás lesz rajta, az mindig szépen behegesedik gyógyulásnál, és ezzel is csak jobban össza fog szűkülni.

Háziorvos, és a többit majd Ő elmondja.

2013. okt. 16. 19:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez azért bíztató...
2013. okt. 16. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem teljesen igaz,hogy mindnekinek aki enyhe szükülettel rendelkezik és tornáztatja a fitymáját annak hegesedne,berepedezne.

De meleg vízben,esénként,még a tisztálkodás megkezdése előtt érdemes lenne ha picit húzkodnád a fitymád,mert idővel lazul tőle és könnyebb lesz hátrébb húzni,ez a módszer akkor lesz a leghatásosabb ha már merev a péniszed,hiszen a gond,a feszülés is ekkor van,de nem durván.Pár hét alatt akár teljesen rendbe is jöhet.

2013. okt. 17. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Enyhe szűkület esetén a használat is bőven eleget tud segíteni.
2013. okt. 17. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!