Szeretnék borostát, de nem tudom mivel borotválkozzak?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis borostát, de még csak "normál" borotvám volt, nem szeretnék "kidobni" sok ezer forintot egy elektromosra, ha utána csak kipattogzok tőle, ötletek? Van olyan amitől tuti nem fogok? Esetleg valami megoldás?
Köszi. :)
2013. okt. 13. 00:04
11/13 anonim válasza:
De lehet, csak kell rá egy rátét, ami eltartja a kívánt távolságra a bőrödtől.
12/13 anonim válasza:
én simán hajnyíróval vágom a "szakállamat" nullás géppel..és így mindig borostás maradok :D kb 2-3naponta lenyírom vele, de sosem teljesen
13/13 A kérdező kommentje:
Hajvágoval csak az a bajom, hogy nem tudom mennyit hagy fent, mert nekem a "2 napos" lenne az optimális (2,5 mm) , sima borotva leszed mindent, az elektromosat is ezekszerint erre találták ki, szakállvágó nekem meg azért fura mert azért "szakállat" azt nem szeretnék.
De akkor majd körbenézek, hogy milyen feltehető fejek vannak e. borotvára.
2013. okt. 18. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!