Szeretnék borostát, de nem tudom mivel borotválkozzak?
Szeretnék egy kis borostát, de még csak "normál" borotvám volt, nem szeretnék "kidobni" sok ezer forintot egy elektromosra, ha utána csak kipattogzok tőle, ötletek? Van olyan amitől tuti nem fogok? Esetleg valami megoldás?
Köszi. :)
Borotvával nem lehet borostát csinálni,mivel az a bőr felső hámrétegétől kezdve mindent leszed ami ott van.
Ha veszel ilyen szakállnyírót azon belehet állítani hány mm-re vágja.De az drága lesz.
De nem csak szakállvágó gépet meg fésűs eldobható borotvát lehet kapni, hanem meglévő borotvához műanyag feltéteket is, mint amilyenek itt a lap alsó felében vannak:
Csak nem értem, miért ilyen drágák.
Tehát akkor normális elektromos borotvával pl. nem is lehet "borostára vágni" tehát, hogy pl. hagyjon egy 0,5 mm-t?
Sajnos még csak normál pengés bortvám volt és ezekkel nagyon nem vagyok tisztában... :S De köszi az eddigi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!