Miért "nedvesedik" állandóan a pöcök?
A nedvesedésnél előváladékra gondolsz?
Vagy mi a nedvesség?
Teljesen normálisan működik nálad minden
Amikor együtt vagytok,már a tudatod alatti nemi izgalmi állapotba kerülsz .A nemi szervek az idegrendszeren keresztül agy parancsára,már dolgozni kezdenek.Jelen esetben ez nálad a cowper mirigyekre terjed ki .Ezek termelik az előnedvet,a sikositó anyagot.Ennek nagy szerepe van a behatolásnál ,hogy könnyedén csússzon be .
A férfi ugy lett megtervezve,hogy nagyon gyorsan kész legyen az együttlétre.Ennek pedig az utódok nemzése az oka .Ez a dolog csak fiatal korban müködik nagyon,hisz tőlük várja el a természet,hogy utódokat nemzenek.
Én magam is sokszor voltam így ,még a farmeromon is látszódott a nedvesség .
Mit tennél egy autóval, amelyik még a nagy fagyban is egyből beindul?
Rakd be vattába.
Ez a természetes, csak már keveseknél működik. Akinél ez így klasszikusan műxik, annak nemcsak tinikorban, hanem élete végéig! Nekem 60 fölött is ugyanígy működik és megnyugtató, hogy egészséges, ahogy a nagykönyvben meg van írva, nem korcsosultam el.
Tegyél egyszerűen egy zsepit az alsónadrágon és a pöcöknyílás közé. És örülj, hogy 100 %-ban előírtan működsz! Igazi férfi vagy! :)
A csiklót nevezik peceknek.
...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!