Hogyan tartsam vissza az orgazmust?
Én a tantra-szexet ajánlom... nehéz "megtanulni" nem két nap, de az eredmény megéri a fáradtságot!
Nekünk nagyon bevált :P
Én is nő vagyok, bocsi, de én rosszul lennék, ha kiderülne, hogy szerelmeskedés közben a férjem a másnapi teendőit veszi sorba vagy éppen gondolatban a beosztottjaival vitázik :)
Az én férjem ilyenkor megáll - vagy szól, hogy álljak meg, ha épp én vagyok felül - egy pár másodpercre, addig csak simi plusz csók van. Aztán, amikor úgy érzi, folytatjuk.
Utolsónak.
Ahogy egy Nő jó színész tud lenni az ágyban, hidd e a pasiknak is megy ez a szerep.
Én is korai magöléssel küszködöm, de a gondolataim máshol járnak, hogy tovább tudjam húzni a dolgot.
Ez nálam működik.
Nem feltétlen kell az arcomra írva lenni, hogy épp máshol jár az eszem.
A kutya póznál pedig bármi járhat az eszemben, számolom a szobasarkokat, nézem az órán a másodpercmutatót, minent bevetek, hogy Neki jó legyen.
Nem kell mindenről tudnia.
Bocs, hogy őszinte voltam, lehet pontozni.
Őszinteségért csak 100% jár! Rá is nyomtam!
De próbáltad már, hogy a párodat is bevond a megoldásba? Férjemmel több, mint 20 éve vagyunk együtt (pontosan 23!) és hidd el, hogy az a tény, hogy együtt "dolgozunk" mindkettőnk öröméért és nemcsak "kiszolgál" a férjem, hihetetlen közel hozott minket egymáshoz. Nem kell azon izgulnia, hogy bírja-e, nem kell sarkokat számolnia vagy görcsösen másra terelnie a gondolatait, mert együttműködünk. Így ő is felszabadultan élvezheti az együttléteinket. Hidd el nekem, ez az igazi intimitás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!