Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Néha álmomban elélvezek, miért?

Néha álmomban elélvezek, miért?

Figyelt kérdés

Van hogy akkor, mikor egy hete nem szexeltem, gondoltam:oké, most megtelt a rendszer és kiürítette magát...De akkor is előfordult, amikor délután szexeltem a párommal, és aznap este éjfél körül arra ébredtem, hogy már elélveztem. Mitől lehet? 19/F

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2013. szept. 29. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennek 2 oka van .A nem teljes kiűrités ,és a sexuális izgalmi állapot,amit az agy el is raktároz .Eben a korban gyorsan telitődik a "raktár".Csak megemlitem mp.ként 2-300 új spermium termelődik .Bár a sex megtörtén,de ez csak a fizikai dolog volt.Nyomtalanul ez csak úgy nem lép ki az agyadból.Még elalvás előtt is gondolsz rá,milyen is volt.

Az álmok meg nagyon összefüggésben vannak azzal ,ami előtte foglalkoztatta az embert .Ilyet már mások is írtak ,és még velem is megtörtént.Ezt kivédeni nem lehet .

2013. szept. 29. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

A teljes kiűritéshez legalább 2-3 menet kellene .Az elsőnél kb. 40-60 %a távozik a spermának,ez a felizgultság függvénye .Utána még 2 bevetést biztosan lehet csinálni,

de ez meg már egyén függő .Kinek mekkora az étvágya .

1 voltam

2013. szept. 29. 16:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha havi 5-6 ilyen van, még ez is normális? Vagy teljesen egyénfüggő a dolog? És akkor van akinek minden bizonnyal gyakrabban is van...?

2013. szept. 29. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyén függő.Van akinek élete folyamán is csak

párszor fordul elő .Ez nem káros dolog .

2013. szept. 29. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Hali!

Ilyen nincs, hogy "teljes kiürítés", mivel a spermiumok folyamatosan termelődnek a heréidben, és az ondóváladék is a prosztatádban, az ondóhólyagodban + a Cowper-mirigyeidben, ahogy a nyál is a szádban. Ha kiürül, az nem elsősorban azért van, mert telített a tartály, hanem azért, mert kanos vagy, túlteng benned a tesztoszteron, mert vágysz rá, fel vagy csigázódva, megnövekedett a szexuális étvágyad. Az agyad erről is tud, és hajnaltájt, amikor a rendszerkarbantartások az agyadban befejeződtek, és a rendszer elkezdi tesztelni funkcióidat, ilyenkor már felszínesen alszol csak, ebben az alvási fázisban pedig "álmodsz", és ha kanos vagy, ez napközben is benned van, ez az "infó" kevereg az agyadban az előző nap(ok) folyamán felhalmozódott adatmennyiséggel, ebből lesz egy -- sokszor akár teljesen értelmetlennek is tűnő -- szexuális álom, amely egyenértékűen valóságossá válik, mintha ébren lennél és megélnéd azt. Mintha egy moziban ülnél, és beleélnéd magadat a filmbe, ez is olyan.

A film tetőpontján te annyira felajzott állapotba kerül7sz, hogy nem bírod tovább, elcsumálsz álmodban. Tökmindegy, hogy "tele/üres" az a tank, az is, hogy egy hete/hónapja/éve nem szexeltél, vagy legutóbb épp a délután folyamán verted ki/estél neki bnődnek. Ha a rendszer úgy érzi, kanos vagy, és túlteng benned a szexuális feszültség, cselekedni fog...magától.

Ettől és így lesz neked nedves álmod, éjszakai magömlésed/pollúciód. :-D

˙

Nem voltál napközben "kissé feszült"? :-D

Üdv: EE

2013. szept. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!