Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az hogy almomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy almomban elelvezek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miert, mitol van az hogy akar tobszor is mikor olyast almodom aminek koze van a szexhez, pl. hogy kozosulok 1 novel.

es reggel arra ebredek hogy magamra elveztem... ?

15/f

2010. dec. 27. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
ez mekkora jó :DDDD
2010. dec. 27. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyenem...
2010. dec. 27. 18:52
 3/9 A kérdező kommentje:

jo de miert?

azert mert nagyon vagyom ra?

2010. dec. 27. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
az emberi szervezet 7-10 naponta, ha akarod, ha nem kiüríti a spermatartályokat, hogy az újnak helye legyen.Vagyis ha nem rántasz rá, vagy ha rá is rántasz , mindig van egy kis többlet, ami akár egy erotikus álom kapcsán előjön..Szóval ez normális dolog úgy vélem.
2010. dec. 27. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:

nővel alszol? =)

vagy holdkóros vagy és álmodban vered vagy kiverik álmodban (szüleid/tesó/barátnő)

2010. dec. 27. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Éjjeli magömlés. Teljesen normális. Minden férfi életében van ilyen. Üríts gyakrabban és ritkábban fogsz magadra élvezni éjjelente. :D
2010. dec. 27. 18:57
 7/9 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat!

...

hat igen, 1 kicsit nagyon kanos vagyok koromhoz kepest :)

2010. dec. 27. 19:03
 8/9 A kérdező kommentje:

ma 18:56

:)))

eggyiksem, szerintem :)

2010. dec. 27. 19:04
 9/9 anonim válasza:

ha nem csinálod sokáig ... akk éjjeli magömlésed van...

nem rosz dolog csak kicsit ragad

2010. dec. 27. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!