A két herém alján lehet hererák?
Figyelt kérdés
A heréim nem nagyobbak, nem változtak, csak egyik nap alaposabban megvizsgáltam őket és mind a kettő herém alján van valami.Nem kemény, meg nem dudorodik ki, csak akkor érzem ha alaposan véghuzom a herémen az ujjam akkor olyan érzés mintha a herémen lenne valami. Voltam dokinál, egy másik problémámmal akkor megnézte a heréket, de csak ugy simán megtapintotta éls mondta hogy oké van. Akkor én vagyok hülye és azoknak ott kel lenni?2013. szept. 29. 11:31
1/1 anonim válasza:
Szerintem is nem a doki a hülye.Mindkét heréhez csatlakozik az ondó vezeték is.Akár ki is dudorodhat kicsit .Mégis hol legyenek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!