Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez lehet hererák?

Szerintetek ez lehet hererák?

Figyelt kérdés

Tavaly tavasszal vettem észre, hogy gyakran fájdalmat, nyomást, kellemetlen érzést érzek odalent, és később a bal herémen egy csomót észleltem.

Elmentem vele urológushoz, aki megvizsgált és megnyugtatott, hogy ez nem hererák (valami más szakszót mondott a csomóra de már nem emlékszem), de azt mondta ez nem veszélyes.

Tavaly nyáron voltam nála vizsgálaton, azóta egy év telt el, de a csomót most is érzem és a fájdalom is ugyan úgy jelentkezik hetente pár alkalommal.

Hiába mondta az orvos, hogy ez nem lehet hererák, én aggódom. De azzal nyugtatom magam, hogyha valóban hererák lenne, akkor már így egy év elteltével azóta más tünetek is jelentkeztek volna, vagy komolyabbra fordult volna a dolog, nem? Szerintetek?

Köszi előre is a válaszokat!

21/F

2013. szept. 3. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:

A dokinak biztosan nagyobb tapasztalata van,mint nekünk itt.Ha valóban gyanusat érez,már küldött volna ultrahang vizsgálatra .Ráknál nem a herében ,hanem annak felszinén keletkeznek rögök .Az ondó vezeték csatlakozásánál is kis csomó van .A herékben nagyon sok ízom is van .Időnkét ez

is ugy összerándulhat,mint a testünk más részén .Pl a lapockánál egy letapadt izom is mekkora fájdalmat tud okozni.Önmagad figyeld meg,mit csinálsz,amikor a fájdalom megjelenik .Az ilyen infók fontosak az orvosnak is .

2013. szept. 3. 10:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, én is a felszínén érzem ezt akartam írni.

Általában az esti órákban szokott jelentkezni olyankor, amikor sokat ülök egy helyben kocsiban buszon vagy a munka miatt. És néha vele párhuzamosan a bal térdízületem is szokott fájni nem tudom van-e összefüggés a kettő között, mintha az egyik okozná a másikat. Csak azt nem tudom hogy melyik melyiket.

2013. szept. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!