Gáz, ha 13 évesen szőrös a péniszem?
Tök normális,és ha valaki emiatt cikizni akarna a suliba akkor építsd le,és mond meg mi vagy te kislány,mert azok csupaszok,vagy ennyire fejlettlen,mert ennyi idős korban teljesen normális és a férfiak sem csupaszok.A te korodba az csupasz,csak az nem szőrősődik aki fejlettlen,későnérő még.Ne hagyd magad.
Nem kell leborotválni,egyáltalán nem divat a csupaszítás férfiaknál,sőt ha valaki férfiakkal kerülne közös zuhanyzóba mondjuk egy edzés után az lenne ott furi aki csupaszra borotválja magát
.Ha túl szőrős lennél és zavarna, akkor csak ollóval vágd rövidre,de csak akkor ha zavar,ne más miatt mert valaki azt mondta.Ha valaki piszkál le lehet építeni simán,emiatti cikizés csak a korodbeli dedósoknál fordulhat elő,aki kicsit is érettebb már a korodba az nem cikiz,meg max az cikizhet aki még csupaszka és igazából zavarja ez.
Én 13 éves vagyok, akkor borotválom le,ha már nagy
KB fél centiig hagyom nőni aztán leborotválom.
12 évesen borotváltam először amikor már vagy 3 cm-es volt legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!