Attól még tudok maszturbálni ha a péniszem kicsi és nem szőrös?
Figyelt kérdés
14 éves leszek de kicsi a nemiszervem és emiatt aggódom az éjszai magömlésem miatt. Mikor tudok majd maszturbálni? Ez átlagos? Vagy velem van a baj?2009. aug. 21. 23:18
2/9 anonim válasza:
..kicsi a nemiszervem és emiatt aggódom az éjszai magömlésem miatt..
Mi köze a kettőnek egymáshoz??!!
3/9 anonim válasza:
Miért ne tudnál? Nem a szőrt kell huzigálni rajta!
4/9 anonim válasza:
igen veled van a baj, amiért ennyi tudatlan vagy. Kicsit nőlj fel! nemár!
6/9 anonim válasza:
hát mivel szerintem a prosztatád már működik átláccó bigyó már jöhet belőle de rudambobólének még nem nevezhető
7/9 anonim válasza:
sztem tudsz, probáld meg, a hormonok elöbb beindulnak, és jön a ször is ne aggodj.. mekkora a péniszed és hány éves vagy?
32 lány
8/9 anonim válasza:
b*zzeg.a 14vagy gondolom volt már felvilágosittás.mivan akkor aludtál? vagy esetleg buktál?
tudsz maszturbálni persze.És fog nőni még a péniszed.
17/F
9/9 anonim válasza:
Kicsikém...Akkor tudsz maszturbálni mikor érzed hogy kell.Akkor tudni fogod hogy kell ne aggódj.Még fiatal vagy,de szerintem nem annyira hogy ne tudd hogy kell ilyenkor hozzányúlni a kukkerhoz.Ennyi idősen nem baj ha pici illetve szőrtelen.Valószínű te későn érő típus vagy,ezért nem szőrösödik még,de ami késik nem múlik.A méretéhez annyit írnék attól függ mekkora.Így erre nem lehet válaszolni kellő infó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!