Tudnátok mondani érveket, és ellenérveket, hogy miben jobb, és miben rosszabb ha körül vagyok metélve?
Azok a részek, ahol sokkal több ideg van, értelem szerűen érzékenyebbek igaz? Neked érzékenyebb a fitymád mint a bőröd bárhol máshol? Egyáltalán nem! Ehhez nem kell orvosnak lenni. Olvass utána akár magyar körülmetéléssel foglalkozó oldalon is! "Sokkal nagyobb érzelmi kielégülés"?. Ennek semmi köze az érzelmekhez! Egy metélt férfi is tudja késleltetni, ha akarja.
Az egyetlen amiben igazad van, hogy "visszacsinálni" már nem lehet. Továbbá egy-egy negatív tapasztalatból sem lehet általánosítani! Van akinek jobb lesz úgy, van akinek nem.
Fitymaszűkület miatt kellett anno megcsinálnom.
A higéniát tekintve óriásit tévedtem: nekem nem voltak gondjaim a tisztán tartással, de állítom, hogy egy körülmetélt pénisz egy nap után tisztább mint egy rendes egy óra után.
Egyszerűen nem fogom fel, hogy a nők hogyan képesek rávenni magukat, hogy orálisan kényeztessék a pasijukat, mert a fityma alatti szmegma valami k...va büdös.
De én ezt nem érhetem, pasi vagyok szóval mind1 :D
A szex rosszabb? Pffff :D
Hülyegyerek :D
Spanyolgallér esetében is jobb több orvost felkeresni,mert ott sem kell minden esetben metélni,erre rá is kell kérdezni hogy megoldható e metélés nélkül.
A metélés sokaknak nem tetszik és elég lassan gyógyul akár 4-6 hét a teljes gyógyulás,ez idő alatt viszont ugyanúgy dolgozni kell,iskolába járni,tehát nem kellemes,a kötözést,géz cserét meg kell oldani,a merevedés sem kellemes éppenséggel.Se x ről meg annyit,hogy a fityma nem hiába van ott,és annak a feliz gulásban lényeges szerepe van,tele van érző ideggel.Sex előtt meg lehet tisztálkodni is,nem mindenkinek nemiszerve van tele smegmával,azért tisztákodunk hogy az onnan eltűnjön,nőknek is van smegmájuk a csikló fityma alatt általában,akkor most vágják le ők is?
Azért van a tévhit hogy tovább bírják a se xet a metéltek mert kevesebb érző idegük van és több idő kell nekik hogy eljussanak a csúcsra,nem azrét mert annyira jók:-)Ez duma.
Ezzel vigasztalják magukat a metéltek.A fityma tele van érzőidegekkel.
De ha nincs más megoldás egy valós egészségügyi problémára akkor sajnos metélni kell.
De nem minden esetben alakul ki újra,tehát ezért érdemes több orvos véleményét kikérni,hiszen egy teljesen más esetről beszélek most a fitymaszükületnél is arra hivatkozva akar sok orvos körülmetélést alkalmazni,hogy máskülönben a fitymavisszaszükülhet esetleg,de nagyon kevés esetben történt idáig ilyen,tehát nem volt valójában szükség rá.
Ezért kell több orvost is megkérdezni,mert ők látjak mennyire is súlyos a kérdező állapota,ők látják hogy valóban csak ez a megoldás létezik e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!