Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Borotválom az intim részt,...

Borotválom az intim részt, már 5 éve. Eddig még nem volt ilyen!?

Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt leborotváltam és 1-2 napra rá kijött egy pattanás szerű valami. Nem bántottam úgy voltam vele, hogy majd leapad. Hát így is lett, csak annyi lett a baki, hogy egy apró kis kemény "gumócska" maradt ott. Azóta már többször borotválkoztam és 1-2 alkalommal bele is vágtam. Ami fájt is és mintha ettől több elhalt bőr gyűlt volna oda, vagy mi... A kérdés az, hogy mit csináljak vele? Otthagyni nem akarom, mert orális szexnél zavaró lehet a páromnak. Bár eddig még nem tette szóvá, de engem is zavar. Illetve borotválkozásnál már félek, hogy belekapok. Hova kell menni egy ilyennel? Urológus? Háziorvos? Vagy bőr és nemi beteg gondozó? Vagy csináld magad? Bár ezt nem merném :)Köszi a válaszokat!
2013. szept. 24. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
egy nőgyógyásznál kezdj szerintem. utána meg kozmetikushoz menj gyantáztatni. szerintem sokkal praktikusabb mint a borotva.
2013. szept. 24. 18:53
 2/8 anonim válasza:
bőrgyógyásszal nézesd meg. nekem is volt már ilyesmi, adott rá egy kenőcsöt, 1 hét alatt elmúlt.
2013. szept. 24. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
#1 Feri nőgyógyászhoz? :)
2013. szept. 24. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezen nekem is megakadt a szemem :) Bár igaz, nem írtam bele, hogy 24/F... Köszi a válaszokat, akkor bőrgyógyász? De sima, vagy bőr és nemi beteg gondozó? Mert végül is a nemi szervemen van.
2013. szept. 24. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
hát ferikém, már nincs mit tenni, le kell vágni :)
2013. szept. 24. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt. A doki szerint szőrbenövés szerűség volt, ami elég extrán alakult ki. Elmúlt szerencsére, mivel egy seb volt ta tetején, és azt óvatosan felemelte, majd kibújtatta a szálat :D

17f

2013. szept. 24. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Szőr van bent!Nyomkodd meg majd kijön!
2013. szept. 27. 18:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt olvassa-e valaki még :) A lényeg. Doki-sebészet-nyissz. Ez lett belőle. Szőr volt bent, de már bekeményedett a bőr és vagy a nyissz, vagy maradt volna olyan... Köszi a válaszokat. :)
2014. jan. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!