Eddig nem volt ott és nem tudom, hogy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, hogy valami nincsen rendben. A bal herém alatt és mögött van valami. Elég nehéz elmondani, hogy micsoda, mert eddig nem volt ott, vagy nem volt ilyen nagy/vastag. De az biztos, hogy nem volt ott. Ha megfogom puha, olyan mintha nagy erek lennének vagy valami olyasmi. De ha kisebb nyomást fejtek ki rá, akkor kicsit fáj. A jobb oldalon semmi ilyesmit nem találok. 17 éves vagyok. Mi lehet ez? Előre is köszönöm.2013. aug. 7. 21:07
1/3 anonim válasza:
Ondó zsinór.Másik oldalon is van .
2/3 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de miért lett nagyobb és miért fáj?
2013. aug. 7. 21:24
3/3 anonim válasza:
Szerintem kevés urológus professzor lehet a válaszolók között, de még ha lenne is, látatlanba ezt senki sem mondja meg neked.
Jelentkezz be urológiára és mutasd meg. Ne légy miatta ideges. Az orvosok hidd el több ezer herét láttak már. Nem fogják a szemöldöküket rángatni, ha a tiédet meglátják. :)
Én 18 évesen fedeztem fel például a méhszájamat. Rohantam a nődokihoz, h valami van odabent. Megnézte, mosolygott és azt mondta, hogy gyönyörű méhszájam van. :D Vidáman ugráltam haza! :)
Szóval ne idegeskedj! Valszeg semmi olyan nincs ott, aminek ne kéne. De a megnyugvás miatt menj el orvoshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!