Mitől van az hogy sokszor büdös vki pénisze? Beteg, sokszor veri? Normalis ez? Hal szagú
A nemi szerven is vannak izzadás mirigyek.Ezek is bocsátanak ki ilyen szagot.Én magam is találkoztam vele,
pedig én is rendszeresen mosom .A szervezet sokféle illatot,illetve szagot termel .De lehet ez a maszti után
még leszivárgó nedv szaga is .Bármennyire is törlöd meg,
vagy mosod,mindig marad a húgycsőben valamennyi,ami szép lassa szivárog le,akár a pisi .Fújj a gatyába is egy kis
dezodort.
A lányok általában elfelejtik, de a pénisznek van egy jellegzetes pénisz szaga. Ez nem feltétlenül "büdös" de lehet egyesek számára kellemetlen. Szerintem ha valaki a saját szagától undorodik, az nem túl szerencsés. :)
Ahogy írták korábban találhatók mirigyek amik folyamatosan termelik a cuccot. Ráadásul a pénisz szellőzése sem megoldott általában. Rá van csúszva a bőr, boxer,, gatya rajta.. És valóban ilyen olyan dolgok is szivárognak belőle. Szóval ez teljesen természetes.
A lányok nemi szervének is ugyanúgy van egy sajátos szaga (egyébként általában egyénenként változó), és ettől lehet undorodni, vagy lehet szeretni. Egyébként nagyon nem szeretem az ilyen megnyilvánulásokat a lányok részéről, hogy fúj, büdös a pasim farka. Az ő puncijuk is ugyanolyan büdös, csak az nem tűnik fel nekik.
A lányokénak meg sajt szagaga van,de nem épp trappista,
hanem pálpusztai .Remélem sokan ismerik még ezt a sajtféleséget.Csak kesztyűben szabadott megfogni .XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!