Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 vagyok és 14.5 centis a...

13 vagyok és 14.5 centis a péniszem? Ez nagy vagy kicsi?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 17:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

16:25-ös vagyok..

Még annyi, hogy ez a méret télleg sok. Jóval több odafigyelést igényel, de már talán belejöttem. Szval sztem, akinek mondjuk van 13cm/3-4cm, az már rendben van.

2009. nov. 23. 16:27
 32/35 anonim ***** válasza:
Kifejtve annyit tesz, hogy ha a két szeméremdomb nem érintkezik a szexuális aktus közben, akkor az nagy mértékben ront az élvezeten! Másrészt kevés nő az, aki képes befogadni átlagfeletti méreteket, annak ellenére, hogy a hüvely rendkívül tágulékony! A rendkívül tágulékony nem centiket jelent!!!! A nagy pénisz fájdalmat okoz! A házasságok döntő százalékában a nők az átlagméretet kedvelik, mert hosszútávon ez előnyösebb számukra!Ami neked jó, az nem biztos, hogy a nőnek is az! Te sem bántanál meg egy nőt, azzal, hogy túl szűk vagy, ezért Ők sem mondják azt, hogy túl nagy vagy nekem!
2009. nov. 23. 16:47
 33/35 anonim ***** válasza:

16:27

Értem, amit írtál, de nem tudom megerősíteni. Lehet, hogy igazad van... Remélem nem :)

2009. nov. 23. 17:39
 34/35 anonim ***** válasza:
Nem minden arany, ami fénylik! ;)
2009. nov. 23. 18:29
 35/35 anonim válasza:
Hát érdekes:) én 15 leszek nemsokára és 14 centi,temeg 13 évesen 14,5 centis xD
2010. júl. 30. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!