Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedési zavar már megint?...

Merevedési zavar már megint? (részletekre katt tovább)

Figyelt kérdés
Sziasztok! következő lenne a problémám! volt az első barátnőm nálla voltak merevedési zavaraim ami idegeség miatt jött ki. ezt meg oldotuk gyorsan. Sajnos szakított velem 1 év után. Most van a 2. barátnőm és ő mindent jól csinál csak nállam van gond. az akonkrét gond hogy mintha későn lenne merevedésem. ezt úgy értem hogy mi elött elmennék az elött meg merevedik és mikor az aktusra kerül a sor eléghamar elmegyek :( probáltam ezt a másra gondolást meg ezeket a trüköket de nem az a gond hanem hogy későn merevedik meg :S és ezzel nemlehet valamit csinálni? vagy nem kellmeg iedni folyamatosan javulni fog és olyan lesz mint régen?
2009. nov. 4. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem túl izgatott vagy, nagy benned a teljesítménykényszer, ezért nem tudsz csak nehezen merevedni. Ez idővel rendeződik, amikor rutinszerűvé válnak az együttléteitek, megismeritek, megszokjátok egymás testét.

Amikor viszont ellazultál, rendben a merevedés és behatolsz, nem tudsz uralkodni magadon. Ez a nagyobb baj, amin dolgoznod kell. Maszturbálj és gyakorold, hogy hogyan tudod eltolni az orgazmusodat. Próbálhatod, hogy nem hagyod abba, hanem megpróbálsz másra gondolni, ez is működik egy ideig. Úgy is csinálhatod, hogy az utolsó pillanatban abbahagyod az ingerlést és fél perc pihi után folytatod. Ezt addig gyakorold, amíg minimum 15-20 percig el tudod húzni.

2009. nov. 5. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így vagyok ezzel. A feleségem szokta kicsit simogatni meg hasonlók, az esetek többségében ez bejön, de gyakran nem. Néha titokban beszedek valami kék tablettát, akkor persze minden jó.
2009. nov. 15. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!