Az nagyon rossz, ha 14 évesen 12,5 cm a peniszem?
Figyelt kérdés
A tobbieknek altalaban nagyobb. Es szőrösödni is csak most kezdett:/2013. szept. 15. 16:54
1/4 anonim válasza:
Egyátalán nem rossz ez.A többiek azt mondanak amit akarnak .Te is mondjál nagyobbat ,úgysem méritek össze,annál gyávábbak vagytok .A szőrösödésed is teljesen oké .
2/4 anonim válasza:
nekem most 14 cm én is 14 vagyok és már 1,5 éve szőrös (borotválom). De nyugodj meg mindenki saját ütemben fejlődik neked most kezd beindulni és pár hónap múlva már kicsivel nagyobb lesz :))
3/4 anonim válasza:
2 es ezt a borotválást olyan lelkesen írtad,mintha ezt nagyon kellene is tenni.Ettől még egyátalán nem lettél "nagy fiú " . Kíváncsi lennek rá,ha majd az arcod kell borotválni,akkor is ilyen lelkes leszel e .Mert ez jobban
hozzá tartozik a napi hygéniához,ápoltsághoz .
4/4 anonim válasza:
2-es egy igazi nagyfiúval van dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!