Hogyan lehet a nemi vágyat csökkenteni?
Tisztelt Moderátorok!
Kérem ne töröljék a kérdésemet.
23 éves vagyok, férfi. Nem volt barátnőm soha és nem is akarok, tehát még szűz vagyok. Azonban nem tudom kiverni a fejemből a nőket. Nem is igazán tudom, hogy mi ez, mert ha pl. tetszik nekem egy csaj, akkor nem érzek késztetést arra, hogy megdöntsem. Mármint a szex nálam harmadrangú, de persze a szívem az kalapál, mint állat. Tudom, hogy ez természetes dolog, én mégis inkább megszabadulnék ettől az érzéstől. Attól félek, hogy becsavarodom.
Utána néztem pár dolognak. Van ez az ANDROCUR nevű készítmény. Ez állítólag rendesen lecsökkenti a tesztoszteront. Beválhat esetleg?
Illetve ott van a durvább módszer - amely talán egy végleges megoldás - a kiherélés. Attól tartok, hogy ezek csak a nemi vágyat fogják vissza, és ugyanúgy akarok majd barátnőt, meg ugyanúgy fog kalapálni a szívem. Tehát nem szívesen szabadulnék meg a golyóimtól, de ha végre a fontosabb dolgokkal is tudnék foglalkozni, akkor már holnap megcsinálnám.
Csak komoly válaszokat várok. A menj pszichológushoz, és a keres egy barátnőt-es dolgokat hanyagoljuk.
Persze hogy szeretnek baratnot, csak tudod nem mindenkinek lehet szerencseje. Ezert inkabb elfelejtem az egeszet, nehogy belebolonduljak.
Sajnos a kiherelst keves orvos valalja be, folev hogy teljesen egeszsegesek, ezert gondoltam eloszor inkabb valamilyen keszitmenyre.
meg egyébként én nem is tudom, ilyet csinál valaki manpság legálisan a szerzeteseken kívül??
szerintem drasztikus dologban azért ne gondolkodj, mert van olyan aki 40 évesen találja meg a párját, és akkor igencsak megbánnád, ha a hölgynek volna mit megvallanod:D
hol vagy te még ettől a kortól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!