Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hipochonder is vagyok, paranoi...

Hipochonder is vagyok, paranoiás is vagyok, nem tom mit csináljak, nem akarok meghalni?

Figyelt kérdés
sziasztok, lenne egy problémám. most vagyok 21 és a baj kb 16 éves koromban kezdődött. akkoriban égni kezdett az ágyékom, a golyóim fájtak, el is mentem urológushoz, aki rám se nézett le se szart, adott nekem gyógyszert, és elküldött, mondván gyulladás, és rengeteget igyak majd elmúlik. persze előtte még vizelet vizsgálat volt. na most maga az égés elmúlt, de valahogy mindig érzékenyebbnek éreztem ezután a golyóimat nagyon, sőt azt kezdtem hozni hogy eltűntek, mert mit tom én, felrobbantak és felszívódtak, azonban ez a kételyem hogy megvannak e nemrég elszállt mikor is nagyon nagy nehézségek árán meg mertem fogni őket. és annyira nem is érzékeny mint azt hittem, viszont az ágyékom leginkább fent a hasam kezdeténél mindig érzékeny, és ha valami szoros, pl egy alsógatya akkor tud fájni. a másik meg ha pl eszem valami rosszat, akkor is fáj, pl fel vagyok fújódva, nagyon keményen fáj, míg a puffadás el nem műlik, vagy wc re nem tudok menni. aztán elmúlik. A következő lépés pedig az lenne hogy meg merjem nézni milyet pisilek, ugyanis ezt sem merem, mert attól félek, hogy esetleg véreset, vagy barnát, amit hallottam a nagyapám barnásat pisilt a prosztatája miatt. És anyukám egyik barátnője véreset is pisilt valami miatt. Na szóval itt vagyok, 5 éve nem merem megnézni a farkamat, a golyóimat, a pisimet, a fürdés is nagyon nehezen megy, de a farkamat szoktam mosni, azt meg merem fogni, de nem merem megnézni, mert attól félek, hogy amíg nem mostam rendszeresen, elsorvadt, elüszkösödött, stb. szal az egyik kérdésem, hogy lehet e véres a vizeletem, vagy barna, vagy rózsaszín vagy bármi más. Ja, megnéztem egy évvel ez előtt amikor beteg voltam, és narancssárga volt, viszont beteg voltam, és beszedtem 1000 mili gram C vitamint, lehet azért volt? Nem tudom mit tegyek, nagyon félek, félek hogy valami rákos daganatom van, vagy valami pl herekizáródás, heresérv, vagy prosztata rák, vagy bármi egyéb hülyeség. Ja, és amikor masztizom és ha mondjuk 4 órát húzom el, nem megszakítva, de az ejakulációt vissza fojtva akkor nagyon ég az egész ágyékom utána, és a golyóim is érzékenyek, meg fájnak. Rendes esetben nem, de nagyon ritkán van hogy csak simán kiverem. Szerintetek mi tévő legyek? Van még esélyem? Legjobban attól félek, ha kivizsgáltatom magamat kiderűl, hogy már késő, lekéstem, meghalok, mert rák vagy más szétterjedt a szervezetemben. Emiatt sem merem megnézni, kivizsgáltatni már magamat, jobb ha úgy halok meg hogy nem tudom mikor nem? Nem tudom. Mit csináljak? Könyörgöm valaki mondjon valamit:(( most nagyon kétségbe vagyok esve, és már azt sem tudom mit fogok tenni magammal.
2009. nov. 3. 01:29
 1/5 anonim válasza:
100%

Pedig nagyon sürgősen ki kéne magad vizsgáltatni, mert ezen szorongásod életed minden részére kihat és mindent elcsesz.

Előfordulhat, hogy nincsen semmi bajod és felszabadultan élheted tovább életed, akárcsak az hogy meggyógyítanak. Halálról én nem beszélnék, talán a mai módszerekkel megoldható a bajod.

Egyértelmű hogy legrosszabb amit tehetsz hogy nem teszel semmit, egyrészt belülről őröl fel a paranoia, másrészt ha tényleg bajod van akkor orvosra van szükséged!

2009. nov. 3. 01:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom esetleg pszihiáter ha segíthet valami gyógyszerrel a fóbiáidra.
2009. nov. 3. 02:53
 3/5 Lelenc Kutyamentő ***** válasza:

Mindenképpen fordulj orvosohoz, először menj el belgyógyászhoz, kérj egy általános "rutinlabort", de rákszűrésre is bejelntkezhetsz.

Amíg ezeket a szorongásaidat objektív orvosi vizsgálat nem cáfolja, addig ezen pörög az agyad...

Maszturbáció helyett pedig biztosan sokat segítene egy kedves barátnő és vele szép szeretkezés.

2009. nov. 3. 05:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Írj privátban, ha beszélgetni akarsz. Szerintem ez a problémád elmúlna, ha tudnál róla kommunikálni emberekkel, lehet hogy még orvosra sincs szükséged. Életmód és szemléletváltás kell.

Mit tanulsz, mit dolgozol?

2009. nov. 4. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Állapotod , és a 'diagnózisod' szerint kezelt beteg vagy. Jelentkezz a pszichiáterednél, és szedd /!/ gondosan a gyógyszereidet! A sport mindíg segít, fuss egy kicsit napközben, izzadj le, aztán egy jó tusolás!!!
2009. nov. 22. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!