Hipochonder is vagyok, paranoiás is vagyok, nem tom mit csináljak, nem akarok meghalni?
Pedig nagyon sürgősen ki kéne magad vizsgáltatni, mert ezen szorongásod életed minden részére kihat és mindent elcsesz.
Előfordulhat, hogy nincsen semmi bajod és felszabadultan élheted tovább életed, akárcsak az hogy meggyógyítanak. Halálról én nem beszélnék, talán a mai módszerekkel megoldható a bajod.
Egyértelmű hogy legrosszabb amit tehetsz hogy nem teszel semmit, egyrészt belülről őröl fel a paranoia, másrészt ha tényleg bajod van akkor orvosra van szükséged!
Mindenképpen fordulj orvosohoz, először menj el belgyógyászhoz, kérj egy általános "rutinlabort", de rákszűrésre is bejelntkezhetsz.
Amíg ezeket a szorongásaidat objektív orvosi vizsgálat nem cáfolja, addig ezen pörög az agyad...
Maszturbáció helyett pedig biztosan sokat segítene egy kedves barátnő és vele szép szeretkezés.
Írj privátban, ha beszélgetni akarsz. Szerintem ez a problémád elmúlna, ha tudnál róla kommunikálni emberekkel, lehet hogy még orvosra sincs szükséged. Életmód és szemléletváltás kell.
Mit tanulsz, mit dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!