Borosta? Most akkor hogy is van ez?
Most akkor a borotválkozástól erősödik a szőrzet vagy nem?
Mindenki mást mond! De az esetek 60%-ban azt állítják, hogy nem erősödik.
Na akkor most mi van?
Szerintem egy ideig erősödik, főként a nagyjából heti egyszeri borotválkozástól (bár nem mindenkinél egyforma gyorsan nő).
Nekem egy kicsit erősödött, de sajnos, megállt egy szinten, és pihés azóta is. Alacsony a tesztoszteron-szintem. 7,5 körüli. (10-50 között a "normális".) A melleim is nagyok...
Nagyon szeretnék szakállat növeszteni (és hosszú hajat), de sajnos, ez van... Hormonpótlást pedig vagy adnak majd az ősz végén, vagy nem... :(
20/f
Biztos hogy erősödik,megkérdezem a szomszédban a fodrásztól .A tesztoszteron szinttel meg ne foglalkozz.
Az is állandóan változik ,mint a vérnyomás .
Legmagasabb reggel 6-8 között van .Ez az időszak legjobb a sexre is . De pont ekkor nem érünk rá.
Az lehet, gyorsabban nől, ha sűrűbben van vágva, de nem hiszem, hogy vastagabb...
Két értelemben is lehet ezt kérdezni.
a vastagodásra azt mondom, hogy nem vastagodik csak fiatal korban elkezd vastagodni, sötétedni, amire általában borotválkozás a reagálás. Aztán azt hiszi az ember, hogy ezért vastagodik tovább... Szerintem nem.
Az erősödés a másik kérdés, amire én azt mondom, hogy a borotválkozások számának növelése erősíti a szálakat, hiszen így reagál a szervezet arra, hogy elvesztette a szőrzetet. Erre erősebb szőrt növeszt, hogy nehezebben legyen eltávolító :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!