Ha gyakrabban borotválkozok, gyorsabb a szőrnövekedés is, igaz?
Figyelt kérdés
Nem akarok erősebb, feketébb szőrzetet, mint itt sokan mások, csak kicsit fel akarom gyorsítani, hogy hamarabb legyek borostás/szakállas. Ezt gyakoribb borotválkozással el lehet érni, ugye? Csak megerősítést várok xd2013. jún. 29. 16:20
1/4 anonim válasza:
Nemrég olvastam egy tudományos jellegű olvasatban, hogy a borotválástól nem lesz se erősebb a szőrzet és gyorsabban se fog nőni, csak aki borotválkozik, annak durvább lesz a szőrzete, de a többi nem igaz.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is olvastam erről, de a tapasztalatom mást mutat. Egyébként elvileg csak optikailag lesz "dúsabb" a szőr, a valóságban nem. Nekem az mellesleg elég :D
2013. jún. 29. 16:33
3/4 anonim válasza:
Egy idő után már biztosan sem több és erősebb sem lesz.
De kezdetben biztosan a gyakori borotválkozásnak van köze hozzá .Ez a természetben is igy van,ha levágok ,vagy visszametszek egy növényt,ezzel a növekedésre is serkentem .A szőrtüszőből is újabb szőrszálak jönnek ki.
Én már több éve borotválkozom ,mint ahány éves vagy .
Neked adok igazat ebben .
4/4 anonim válasza:
A szőr növekedését a tesztoszteron gyorsítja és segíti elő.
Ja, és a tesztoszteron jó hatással van az intim méreteidre is.
Pl. az intenzív testmozgás többek közt tesztoszteront szabadít fel. Esetleg sportolj valamit rendszeresen.
Persze még így is alkatfüggő a dolog, de a genetikádhoz mérten változik kicsit.
Én 15 éve borotválkozom, és ugyanolyan ritkás az arcszőrzetem, mint gimi elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!