Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha gyakrabban borotválkozok,...

Ha gyakrabban borotválkozok, gyorsabb a szőrnövekedés is, igaz?

Figyelt kérdés
Nem akarok erősebb, feketébb szőrzetet, mint itt sokan mások, csak kicsit fel akarom gyorsítani, hogy hamarabb legyek borostás/szakállas. Ezt gyakoribb borotválkozással el lehet érni, ugye? Csak megerősítést várok xd

2013. jún. 29. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég olvastam egy tudományos jellegű olvasatban, hogy a borotválástól nem lesz se erősebb a szőrzet és gyorsabban se fog nőni, csak aki borotválkozik, annak durvább lesz a szőrzete, de a többi nem igaz.
2013. jún. 29. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is olvastam erről, de a tapasztalatom mást mutat. Egyébként elvileg csak optikailag lesz "dúsabb" a szőr, a valóságban nem. Nekem az mellesleg elég :D
2013. jún. 29. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Egy idő után már biztosan sem több és erősebb sem lesz.

De kezdetben biztosan a gyakori borotválkozásnak van köze hozzá .Ez a természetben is igy van,ha levágok ,vagy visszametszek egy növényt,ezzel a növekedésre is serkentem .A szőrtüszőből is újabb szőrszálak jönnek ki.

Én már több éve borotválkozom ,mint ahány éves vagy .

Neked adok igazat ebben .

2013. jún. 29. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:

A szőr növekedését a tesztoszteron gyorsítja és segíti elő.

Ja, és a tesztoszteron jó hatással van az intim méreteidre is.

Pl. az intenzív testmozgás többek közt tesztoszteront szabadít fel. Esetleg sportolj valamit rendszeresen.

Persze még így is alkatfüggő a dolog, de a genetikádhoz mérten változik kicsit.

Én 15 éve borotválkozom, és ugyanolyan ritkás az arcszőrzetem, mint gimi elején.

2013. szept. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!