Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek? Többi a leírásban

XXVarga IstvánXx kérdése:

Mit tegyek? Többi a leírásban

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap az iskolában nemiszerv vizsgálat lesz, és nekem már szőrös, és nemtudom mit tegyek. ( Leborotváljam v ne ) ha van ötletetek írjátok le légyszi. 13/F

2013. szept. 5. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szoktad borotválni? Mert ha nem, akkor szerintem nem érdemes pont a vizsgálat előtt elkezdeni. Elképzelhető, hogy érzékeny a bőröd, és a borotvától kicsit kiütéses is lehet, esetleg viszkethet. Meg valószínűleg amúgy is rövid ideig tart majd a vizsgálat és nem hiszem, hogy lenne bármi jelentősége annak, hogy szőrös-e vagy sem.
2013. szept. 5. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Talán orvosi vizsgálat,amibe az is beletartozik ,hogy bele

néznek a gatyádba .Eszedbe ne jusson leborotválni .

Azt megkérdezhetik ,hogy miért tetted,de az nem fogják miért

szőrös .Az egy normális dolog,ugyan ugy hozzád tartozik minta hajad .Kezdesz felnőtté válni ,és ez ezzel jár .

Nálunk is voltak szőrös fiuk,és nem kérdezték meg tőlük miért szőrösek .

2013. szept. 5. 17:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 5. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
viszautasithatod nincs joga megnezni dokinak
2013. szept. 5. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezek az idióta "nincs joga megnézni a dokinak" válaszolók miért nem halnak ki már? Minden ilyen kérdésnél jönnek okoskodni. Hát fogjátok már fel, hogy az ORVOS AZÉRT VAN? HOGY MEGELŐZZE VAGY GYÓGYÍTSA A BAJT!

Köszönetet érdemel, hogy megnézi a szerszámot és felfedezi ha probléma van vele.

Istenem! Sírok.

2013. szept. 6. 00:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Visszautasítós kommentelő elmehet a sunyiba, az iskolaorvosnak joga, sőt, kötelessége ellenőrizni MINDEN iskolába járó diák testi fejlődését, rendellenességek, betegségek jelei után kutatni, és a kellő lépéseket megtenni.

Ráadásul a kérdező nem azt írta, hogy nem akarja megmutatni, hanem hogy leborotválja-e.

Nem kell.A doki látott már ezer meg egy olyan dolgot, ami miatt a legkevésbé zavarja egy szőrös pénisz.

Nálunk nem volt ekkora felhajtás ebből.

20/F

2013. szept. 6. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló vagyok.Az utolsó válaszokkal értek egyet. Az ember választhat a "jogai" és az egészsége között. Az iskolaorvos nem szórakozásból végzi el a vizsgálatokat.
2013. szept. 7. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

nem engedném, és értem én, hogy azert van, hogy kiszűrje, ha baj van...

De ha valami bajom lenne, akkor elmennek nodokihoz

És van olyan suli, ahogy nem 1 hanem 2-3 embert hívnak be egyszerre és egymás elott eléggé megalázo levetkozni, csak azért, hogy gyorsabban haladjon az orvos.

Kérdező, mi lett végülis?

2015. nov. 1. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!