Mit tegyek? Többi a leírásban
Sziasztok!
Holnap az iskolában nemiszerv vizsgálat lesz, és nekem már szőrös, és nemtudom mit tegyek. ( Leborotváljam v ne ) ha van ötletetek írjátok le légyszi. 13/F
Talán orvosi vizsgálat,amibe az is beletartozik ,hogy bele
néznek a gatyádba .Eszedbe ne jusson leborotválni .
Azt megkérdezhetik ,hogy miért tetted,de az nem fogják miért
szőrös .Az egy normális dolog,ugyan ugy hozzád tartozik minta hajad .Kezdesz felnőtté válni ,és ez ezzel jár .
Nálunk is voltak szőrös fiuk,és nem kérdezték meg tőlük miért szőrösek .
Ezek az idióta "nincs joga megnézni a dokinak" válaszolók miért nem halnak ki már? Minden ilyen kérdésnél jönnek okoskodni. Hát fogjátok már fel, hogy az ORVOS AZÉRT VAN? HOGY MEGELŐZZE VAGY GYÓGYÍTSA A BAJT!
Köszönetet érdemel, hogy megnézi a szerszámot és felfedezi ha probléma van vele.
Istenem! Sírok.
Visszautasítós kommentelő elmehet a sunyiba, az iskolaorvosnak joga, sőt, kötelessége ellenőrizni MINDEN iskolába járó diák testi fejlődését, rendellenességek, betegségek jelei után kutatni, és a kellő lépéseket megtenni.
Ráadásul a kérdező nem azt írta, hogy nem akarja megmutatni, hanem hogy leborotválja-e.
Nem kell.A doki látott már ezer meg egy olyan dolgot, ami miatt a legkevésbé zavarja egy szőrös pénisz.
Nálunk nem volt ekkora felhajtás ebből.
20/F
nem engedném, és értem én, hogy azert van, hogy kiszűrje, ha baj van...
De ha valami bajom lenne, akkor elmennek nodokihoz
És van olyan suli, ahogy nem 1 hanem 2-3 embert hívnak be egyszerre és egymás elott eléggé megalázo levetkozni, csak azért, hogy gyorsabban haladjon az orvos.
Kérdező, mi lett végülis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!