Egy lány nagyon erősen tökpön rúgott a suliban. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
A térdével nagyon erősen megrúgott, és utána ott tartotta még a lábát, és erősen nyomta. Már könyörögtem, hogy hagyja abba, mert nagyon fájt.
Tesizni sem tudtam, és még most is érzem. Ugye nem lehet ettől késöbb bajom?
15/F
2013. szept. 4. 15:19
1/17 anonim válasza:
Szerintem végezz el egy terhességi tesztet, hátha megtermékenyített a lába.
2/17 anonim válasza:
Persze , lehet. Elmentél a suliorvoshoz? Ha holnap is fáj mindenképp keresd fel! Vagy menj urológushoz :)
5/17 anonim válasza:
tökpön...
egyébként miféle pszichopatával keveredtél össze, vagy mivel érdemelted ki ezt az agresszív fellépést? :D
lehet bajod egyébként, pontosan ezért fáj, hogy felhívja a figyelmed, hogy ilyet nem szabad csinálni.
6/17 anonim válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, csak nagyon fog fájni még pár napig!
7/17 anonim válasza:
azért hogy egy lány így elbánjon veled...
8/17 anonim válasza:
Ha minden olyan mint volt nincs baj
9/17 A kérdező kommentje:
egy hülyeségen vesztünk össze. De már mást is rugott meg korábban
2013. szept. 4. 15:28
10/17 anonim válasza:
Akkor kapjon már valami fegyelmit, az ég szerelmére. Nem tudom mit szólnának hozzá a szülei, ha őt valaki meg jól méhszájon rúgná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!