13 éves vagyok mér szőrös a hátam?
Szia!
Ez bőrgyógyászati probléma, fordulj vele a háziorvoshoz, aki ha kell, ad beutalót a bőrgyógyászatra. Szerintem valamilyen anyajegy lesz.
Hali!
Míg a többiek így gúnyolódnak, addig hadd kérdezzem már meg, h. ez tégedet miért zavar?
Serdülő fiatal vagy, és most a tesztoszteronszinted elég magas, (ezek felelősek a serdülőkori változásaidért, tehát a szőrösödésért is. Ezeket a hormonokat a heréid termelik, és az agyalapi mirigyed aktiválja őket a szüleid generációiból összemixelt genetikai kód szerint. :) ) A gyerekkori tested felnőttkori szintre emelése nem kis feladat, de a hormonok a munkát időnként persze túlzásba is viszik, sztem ez történt nálad is.
A szőrnövekedésről még annyit tudnod kell, hogy ott a szervezet ált. arra szőröz... :) amely nem viseli jól, ha fázik. (kivételek persze mindig akadnak.)
Mielőtt KOMOLYAN tanácsolni próbálnék vmit (egyesekkel ellentétben, akik piszkálnak, mint látom...sajnos összetévesztik a segítőfórumot a női csevegőlapokkal...), előtte szeretném megtudni testmagasságodat, testsúlyodat és alkati adottságaidat, vmint azt, hogy a testeden pontosan hol nőtt már ki a szőrzeted, és mekkora kiterjedésben és szőrzetsűrűségben.
Még egy kérdés amely vmelyest idevág, vmelyest nem...: Családodban fordult már elő valakin korai kopaszodás, vagy túlszörösödés?
Lenne még néhány kérdésem a serdülőkori változásaid eddig lezajlott fázisával kapcsolatban, de ha zavar a fórumozók piszkálása, (ami vszleg összefügg a kérdésfeltevésed kissé nyers stílusával...) és emiatt elvesztetted az e témához tartozó hozzászólói rész bizalmát, akkor nyugodtan címezd meg priviben válaszemail- ill. msn-címet mellékelve. Ezekkel meg ne foglalkozz! A megoldáson dolgozunk... :)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!