Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves vagyok mér szőrös a...

13 éves vagyok mér szőrös a hátam?

Figyelt kérdés
hónaj szőröm nincs de a hátamon van tök sűrű megfekete mért van ez nagyon idegesít
2009. nov. 1. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mer.
2009. nov. 2. 01:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez bőrgyógyászati probléma, fordulj vele a háziorvoshoz, aki ha kell, ad beutalót a bőrgyógyászatra. Szerintem valamilyen anyajegy lesz.

2009. nov. 3. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
ha kopasz vagy, akk hátracsúszott a hajad XD
2009. nov. 6. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
RRRRRRRRRRRRRRRRRŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ,chewbakka:D
2009. dec. 13. 22:07
 15/18 A kérdező kommentje:
nem vok csubakka mert éretteb vagyok mint te nem kéne beszólogatni mer ami nekem van az a segg szőrhöz tartozik már has és melkas szőröm is van egy kicsi meg bajszom tehát majd neked is lessz vagy ha nem mehecc vézna emo-nak és addig légy büszke csupaszságodra és a 20%-odra
2009. dec. 13. 23:25
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

Hali!

Míg a többiek így gúnyolódnak, addig hadd kérdezzem már meg, h. ez tégedet miért zavar?

Serdülő fiatal vagy, és most a tesztoszteronszinted elég magas, (ezek felelősek a serdülőkori változásaidért, tehát a szőrösödésért is. Ezeket a hormonokat a heréid termelik, és az agyalapi mirigyed aktiválja őket a szüleid generációiból összemixelt genetikai kód szerint. :) ) A gyerekkori tested felnőttkori szintre emelése nem kis feladat, de a hormonok a munkát időnként persze túlzásba is viszik, sztem ez történt nálad is.

A szőrnövekedésről még annyit tudnod kell, hogy ott a szervezet ált. arra szőröz... :) amely nem viseli jól, ha fázik. (kivételek persze mindig akadnak.)

Mielőtt KOMOLYAN tanácsolni próbálnék vmit (egyesekkel ellentétben, akik piszkálnak, mint látom...sajnos összetévesztik a segítőfórumot a női csevegőlapokkal...), előtte szeretném megtudni testmagasságodat, testsúlyodat és alkati adottságaidat, vmint azt, hogy a testeden pontosan hol nőtt már ki a szőrzeted, és mekkora kiterjedésben és szőrzetsűrűségben.

Még egy kérdés amely vmelyest idevág, vmelyest nem...: Családodban fordult már elő valakin korai kopaszodás, vagy túlszörösödés?

Lenne még néhány kérdésem a serdülőkori változásaid eddig lezajlott fázisával kapcsolatban, de ha zavar a fórumozók piszkálása, (ami vszleg összefügg a kérdésfeltevésed kissé nyers stílusával...) és emiatt elvesztetted az e témához tartozó hozzászólói rész bizalmát, akkor nyugodtan címezd meg priviben válaszemail- ill. msn-címet mellékelve. Ezekkel meg ne foglalkozz! A megoldáson dolgozunk... :)

Üdv: EE

2009. dec. 17. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
amúgy sztem ez nemgáz sok lánynak is szőrős ott. csak ők leszedik. ennyi.
2009. dec. 18. 08:43
 18/18 anonim ***** válasza:
tégedet:D:D:D:D
2009. dec. 18. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!