13 éves vagyok mér szőrös a hátam?
Figyelt kérdés
hónaj szőröm nincs de a hátamon van tök sűrű megfekete mért van ez nagyon idegesít2009. nov. 1. 23:43
3/18 anonim válasza:
Valószínűleg hormonprobléma, illetve genetikai probléma is lehet, orvost kérdeztél már erről? Nem törvényszerű a szőrös hát, a családodban van ilyen gond? Néhány éve láttam egy műsort, ahol a családban generációkon keresztül öröklődött a túlzott szőrnövekedés bizonyos testtájakon, és ezt náluk pl. valami betegség, pontosabban genetikai rendellenesség okozza.
4/18 anonim válasza:
23:49 - Te meg tudatlan és idióta.
1. Godzilla óriási hüllő, a hüllőknek meg nincs szőrük. (láttál már gyíkot?)
2. Tapintatlan vagy, téged is biztos van mivel gúnyolni, mázlid, hogy az oldal anonim, és arctalan, de biztos van rajtad is olyan, amiről nem tehetsz, és amit ellened lehet fordítani, örülnél?
5/18 anonim válasza:
Nem akartam szemétkedni, de ez kikívánkozott belőlem. :D Amúgy gorillát akartam írni. :D
Undorító, ha valakinek szőrös a háta! :D
Gyantáztasd le bakker!
6/18 anonim válasza:
De okos aki megkérdezte, hogy fiú e vagy lány, mikor a férfiak egészsége a kategória :D
8/18 A kérdező kommentje:
nem az egész hátam csak a seggem fölöt egy nagy folt de non olyan sűrű de naon idegesít
2009. nov. 2. 00:18
9/18 anonim válasza:
00:00 - Remélem, visszakapod egy hasonló komoly probléma esetén amikor segítség kéne, de valakiből a gúny fog kikívánkozni. :-)
Kérdező, szerintem fordulj dokihoz, mert ennek valószínűleg valami olyan oka van, amit egyszerű házi módszerrel nem lehet kezelni.
10/18 anonim válasza:
Segg fölött szerintem mindenkinek szőrös. (Legalábbis nekem, meg az összes férfi embernek akinek láttam a hátát) Szerintem csak sötét szőrzeted van, és egy kicsit eltúlzod, mert meg vagy ijedve. Én pl attól tartok, hogy túl szőrös a farom:D Olyan ijesztően néz ki a tükörben:D Szal nyugi, és ne menj ezért orvoshoz. 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!