Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kérlek ne röhögjetek ki! A...

Kérlek ne röhögjetek ki! A kérdés nem kamu, tényleg kíváncsi vagyok rá: a péniszem miért sötétebb mint más testrészemen a bőr?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nincs rajta semmi, nincs bekenve, tehát alapból sötétebb ott a bőr. Pedig elég fehér bőrű vagyok.
2013. szept. 1. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem jut bele elég vér, vagyis valószínűleg el fog sorvadni. Szerintem keress fel egy dokit!
2013. szept. 1. 17:35
 2/9 anonim válasza:
70%
nemtom, egy picit nekem is talán, de amikor feláll akkor már ugyanolyan színű. nem lehet h lebarnult és ott vékony a bőr és ezért?xd amúgy nem tudom, de az enyém is ilyen, de sztem nem ronda v ilyesmi :D és inkább akkor ilyen amikor pici, ha feláll, akkor nem
2013. szept. 1. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
2-es jól megfogalmazta
2013. szept. 1. 17:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem felállva is ugyanolyan színű. És szerintem sem ronda, csak kíváncsi vagyok, hogy miért ilyen. :)
2013. szept. 1. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:

nagyon sok fiúnak a zacsija sötétebb .Aztán sokan olyanok is vannak mint te.Egyszerű erre a magyarázat .Ott sokkal több a bőr pigmentje . /festék anyag /

Én is fehér bőrü vagyok,de még pö**öm is az,a zacsim meg

világos barna .

2013. szept. 1. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:

A fiúknál ez jellemző. Nem mindenkinél, de azt hiszem, a többségnek kicsit sötétebb a nemi szerv egésze. Kamaszkorban szokott besötétedni, barnulni úgy, hogy közben az egész test alapszíne nem változik.

Teljesen normális.

2013. szept. 1. 19:04
 7/9 anonim válasza:
:) nekem olyasmi színű mint a bőröm amúgy, olyan mint amikor lebarnulok és alapból se vagyok fehérbőrű, bár most nyáron sokan barnábbak nálam :D télen meg én xD
2013. szept. 1. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

"Emberben a bazális sejtréteg melanocita:hámsejt aránya 1:4 – 1:10 között változik; a pigmentsejtek az arc és a külső nemi szervek bőrében helyezkednek el a legsűrűbben."

Okok:

ahogyan az állatvilágban, úgy nálunk is a nemi szervek színeződése jelző értékkel bírt a fajtársainknak. A kort, szexuális aktivitást, hormonális helyzetet, idegrendszeri állapotot, környezeti tényezőket, általános egészségi állapotunkat jelzi.

2013. szept. 1. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
a barnább börüeknek valóban barnább a farkuk, vanm akinek eléggé erösen,,,de a tök fehér srácoknak nem barnább egy kixsit sem, én szoliztam,,és klasszul alebarnultam,,, a farkam pedig má- már fekete lett, nagyon szexinek talákták
2013. szept. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!