Mikor kezd el igazán nőni a pénisz?
Figyelt kérdés
Mivel 13-14 éves koromban nőttem a legtöbbet,ezért aggódom mivel 13 cm merev állapotban,tavaly novemberben 182-3 cm voltam,most meg 184 max. 185,tehát 9-10 hónap alatt nőttem 1-2 cm-t.Lent meg alig változott valami,gondolom már nem is fogok sokat nőni,és félek hogy lent is így maradna,és hogy ez kicsi lenne-e...
(szüleim 174 cm körüliek,tehát ez is csoda hogy ennyit értem el,decemberben leszek 15 éves.)
Ez jó magasság?Illetve szeretik a nők az ilyen magasságúakat?Mert sokan 185 fölött tartanak magasnak egy fiút,de így is látom a legtöbb embernek a feje tetejét..lent nőni fog még?
2013. aug. 23. 17:48
2/3 anonim válasza:
Testmagasságnak semmi köze a pö**csöd növekedéséhez ,
nagyságához .Ott más dolgok dominálnak.Mit hoztál a az ősöktől magaddal a génjeidben .
3/3 anonim válasza:
Nekem is megállt 13-14-nél, de nyugi, nem kicsi az. Nekem legalábbis nem volt ilyen problémám. Bár az is igaz, hogy magasságilag is épphogy csak elérem a 170-et, szóval én összességében sem vagyok egy nagy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!