Mi van a péniszemmel? Ez normális?
A péniszemet ahogy felhúzom a a makkom alatt a fityma (csak ott) tele van sok kis fehèr pöttyel alig észrevehető de azért látható már több éve ott van nem viszket, nem nőtt meg semmi. Ezért is nem fort
dulram orvoshoz.Ez normális? 16 éves vagyok
ne is menj, mert azonnal leamputálják. nekem is ez volt, vesztemre elmentem.
amúgy viccen kívül: normális. faggyúmirigy vagyminek hívják. mindenkinek van. főleg ha recskázol.
Ha már a 1 teljesen eltért a valóságtól ,a 2 is csak részben mondott valósat,akkor én írom a pontos választ neked. A makk pereme alatt helyezkednek el a faggyú mirigyek. Túrúhoz hasonló anyagot termelnek,ezzel óvják a makk ,fityma kiszáradását .A neve orvosi szóval szmegma .
Ez fiatal korban nagyon termelődik,később csak alig ,vagy egyátalán nem is .Teljesen normális,orvost nem igényel .
Annál jobban a napi tisztán tartást .Ennek elmulasztása gyulladást vonhat maga útán,és nagyon kellemetlen szagot is .
Bocs 2 es,de a recskához abszolut semmi köze !
előző voltam
Ilyenek mint a képen? Akkor természetes, pearly penile papules a neve, genetikai jellegű, normális:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!