Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a péniszemmel? Ez...

Mi van a péniszemmel? Ez normális?

Figyelt kérdés

A péniszemet ahogy felhúzom a a makkom alatt a fityma (csak ott) tele van sok kis fehèr pöttyel alig észrevehető de azért látható már több éve ott van nem viszket, nem nőtt meg semmi. Ezért is nem fort

dulram orvoshoz.Ez normális? 16 éves vagyok

2013. aug. 23. 12:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű hogy Fordyce foltok azok egyáltalán nem ártalmasak azok csak vannak ezzel nem kell orvoshoz menni ezek ártalmatlanok
2013. aug. 23. 12:13
 2/11 anonim ***** válasza:

ne is menj, mert azonnal leamputálják. nekem is ez volt, vesztemre elmentem.

amúgy viccen kívül: normális. faggyúmirigy vagyminek hívják. mindenkinek van. főleg ha recskázol.

2013. aug. 23. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

Ha már a 1 teljesen eltért a valóságtól ,a 2 is csak részben mondott valósat,akkor én írom a pontos választ neked. A makk pereme alatt helyezkednek el a faggyú mirigyek. Túrúhoz hasonló anyagot termelnek,ezzel óvják a makk ,fityma kiszáradását .A neve orvosi szóval szmegma .

Ez fiatal korban nagyon termelődik,később csak alig ,vagy egyátalán nem is .Teljesen normális,orvost nem igényel .

Annál jobban a napi tisztán tartást .Ennek elmulasztása gyulladást vonhat maga útán,és nagyon kellemetlen szagot is .

2013. aug. 23. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Bocs 2 es,de a recskához abszolut semmi köze !

előző voltam

2013. aug. 23. 16:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi!! Most megkönyebbültem:D Tehát akkor ne is foglalkozzak vele, csak hagyjam békén?
2013. aug. 23. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nem okoz problémát, természetesen :)
2013. aug. 23. 19:14
 7/11 A kérdező kommentje:
rákerestem és nekem is olyasmi faggyúmirigyek vannak de nem a makk alatt hanem a fityma tetjén belül és ahogy felhúzom a bőrt ugy kerülnek a makk alá
2013. aug. 23. 21:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Ilyenek mint a képen? Akkor természetes, pearly penile papules a neve, genetikai jellegű, normális:

[link]

2013. aug. 25. 17:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Ilyesmi talán kicsit kissebbek de a fityma belsején a hol a fityma a makkra tapadd ott
2013. aug. 26. 00:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Azok csak faggyúmirigyek
2013. aug. 27. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!