Mik a maszturbálás utáni higiéniai szabályok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 21:32
2/11 anonim válasza:
vannak ilyenek? elvileg minden nap zuhanyzol, vagy fürdessz, szóval nincs semmi extra dolgod.
4/11 anonim válasza:
Ha fiú vagy, töröld le a TV képernyőt is! ;-)
5/11 anonim válasza:
kézmosás előtte, utánna!És a "cuccos" dolgokat szépen távolítsd el, gondolom nem lenne jó, ha anyukád szedné össze az ágy alól :D?!
6/11 anonim válasza:
Takaríccsá! Szabályok persze nincsenek, de gondolom nem akarsz a saját g*cidben fürdeni.;) Na meg persze moss kezet, mielőtt leülsz vacsorázni.
7/11 anonim válasza:
szerintem konkrétan semmi
ha zavar, elmehetsz mosakodni
az ember dugás után sem rohan ki a fürdősuobába, ergo matyi után sem
8/11 anonim válasza:
Szabályok nincsenek, de minden magára valamit is adó ember - akár férfi, akár nő - minimum letisztogatja magát, a tisztogatáshoz használt zsepit, nedves törlőt, stb. kidobja a kukába, ő maga pedig legalább kezet mos.
Nem kell rohanni zuhanyozni, szeretkezés után sem az első dolgunk a fürdés. Azért remélhetően belátható időn belül (min. naponta) találkozol vízzel és szappannal :=).
9/11 anonim válasza:
Szeretkezés után az én első dolgom pl. a fürdés. Rühellném, ha a nedvek még száradnának ott rám, én nem tudnék úgy semmit sem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!