Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire vérzik és mennyire...

Mennyire vérzik és mennyire fáj ha elszakad a fitymafék? És hogyan gyógyítják ha elszakad?

Figyelt kérdés

2013. aug. 21. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon tud az vérezni.Ha elszakad orvoshoz kell menni,és ő befejezi,ami elkezdődött.Tovább műti végleges formájába .
2013. aug. 21. 23:09
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Pont néhány hónapja estem át egy ilyen műtéten. Nekem nem szakadt el, csak éreztem, hogy rövid, fájt szex közben, kellemetlen volt, ezért megcsináltattam. Iszonyatosan rettegtem tőle, de végül semmi extra nem volt, még az injekciót is alig éreztem.

Szóval a gyógyítás igen, tényleg annyi, hogy minimalizálják a károkat, amik a szakadástól keletkeztek, és ezzel együtt megcsinálják ugyan azt az 5 perces rutinműtétet, amin én is átestem. Nem vészes, és utána sokkal jobb. A gyógyulás nagyjából egy hónap. Annyi kell a teljes regenerációhoz. Egy hónapig kímélned kell magad. Járni tudsz, futni már nem ajánlatos, fürödni csak óvatosan, és nekem például gyakran vérzett, mert könnyed felszakad. Ez nem gáz, nem kell ilyenkor egyből dokihoz rohanni, mondta is az orvos, hogy erre számítani kell. Ilyenkor csekkolod, hogy ok, vérzik, leülsz/fekszel, papírzsepivel vagy gézzel felitatod, kb fél óra múlva eláll, és akkor óvatosan állsz fel, mész tovább. Szóval problémás, de érdemes megcsináltatni, mert sokkal jobb utána.

2013. aug. 22. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha lézerrel műtik akkor nincs ennyi gond se vele? Úgy olvastam az nem is vérzik.
2013. aug. 22. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Végre egy férfi aki normálisan leírta, hogy mi történt vele! Egyébként szerintem is érdemes megcsináltatni, a rövid fitymafék nagyon kellemetlen és a szexet nagyon negatívan befolyásolja. Nagyon gyakori eset, a férfiak kb 10-15 %-a szenved ettől!
2013. aug. 22. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem vártam meg, hogy elszakadjon. Nekem elektrokauterrel (elektromos kés és vérzéscsillapító) csinálták egy pest megyei korházban (ebből következik, hogy teljesen ingyen). Nem olyan morbid, mint a hagyományos szike. Nincs varrat, nincs semmi utána. Be sem kötötték, csak bekenték valami krémmel a sebet.

Igazából maga a díszlet ijesztő, mivel rendes műtőben csinálják, és frusztrálóan nagy tömeget érzel magad körül (nálam hárman voltak). Kb. 15 perc az egész, amiből 10 perc az előkészület, és csak 5 perc a lényegi része. Elvileg a legfájdalmasabb az egészben a helyi érzéstelenítés, azaz az injekció. Bár nekem még ezt is elérzéstelenítették előtte (lidokain sprayvel), így semmit nem éreztem, még lelkileg sem, mert el voltam takarva. (És nagyon kedves volt mindenki. Nem bántam meg, pedig azon is gondolkodtam, hogy inkább magánnál, ami kb. 60 ezer forint lett volna.)

Jelenleg még lábadozok, de a műtéttől egészen idáig semmi kellemetlen érzés (fájdalom, vérzés) nem volt. És remélem, már nem is lesz. Éljen a kamillatea! :D

2013. szept. 3. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!