Lenne egy kérdésem? 14 éves vagyok és mereven 9cm a péniszem és szerintem nagyon kicsi?! Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 20:28
1/10 anonim válasza:
Nem kicsi ez,ennél még kisebbek is vannak .Nálad meg még sok idő is ahhoz ,hogy nagyobb legyen .,
3/10 anonim válasza:
Utolsó, ez a válaszod nagyon kellet ide. Senkit nem érdekel.
4/10 anonim válasza:
ne izgulj nekem is csak 10 cm pedig én már 19 éves vagyok nem valószínü h tul sokat fog nekem nöni de neked még megnőhet
5/10 anonim válasza:
Valóban kicsi, de még elég sok ideje van nőni, szóval nyugalom.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, megnyugodtam
2013. aug. 22. 13:58
7/10 anonim válasza:
nekem mereven 13cm és 13 éves vagyok
8/10 anonim válasza:
NÉzd ebben a korban normális,igen eltérő módon fejlődnek a fiatalok.Nem mindegy hogy ez milyen magasságú,fejlettségű 14 éveshez tartozik.Valaki a te korodba alacsony és még alíg vagy nem is kamaszodik,ők a későnérő,valaki meg már langaléta.Majd megnő.Meg ne aggódj sokan kamuznak a méretükkel.Az átlagos felnőtt méret és te még nem vagy felnőtt 13-15 cm,ha így veszed nem is olyan rossz méret úgye?:-)
9/10 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm utolsó
2013. aug. 24. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!