Minden férfinak megnő a farka? Már mint úgy értve hogy nem maradt 4 cm hosszú,1,5 vastag, és a golyói is 2 cm senkinek? 16/F vagyok, és elég kicsi, már fanszőrzetem alakul, de a hónaljamon nincs. Vagyis nőhet még sokat?
A mikro vagy makro pénisz nem normális.
16 évesen 4-5 centi az abnormális.
Ennyi idős korban már igen csak a tizenegynéhány centi a jellemző.
a heréid túl picik
itt sajnos valami gebasz van
menj el vele orvoshoz
tudom, hogy félelmetes, de meg kell tenned, ha normális felnőtt férfi akarsz lenni
suliorvos is jó, vagy urulógus
és ne halogasd, csak magaddal szúrsz ki
Először beszélj apukáddal (tudom, nem könnyű), lehet, hogy genetikai örökség a miniméret, ebben az esetben ne aggódj, hiszen apukád is talált párt magának, te is megszülettél. Ha apu átlagos méretű, és másról sem tud a családban ilyen méretekkel, akkor nyugodtan menj(etek) el orvoshoz, először a gyerekorvosodhoz, ő jó esetben (hacsak nem költöztetek ti vagy ő) csecsemőkorod óta ismer, pontos képe van az eddigi fejlődésedről. Ő majd tovább küld, valószínűleg endorkinológushoz. A méreteid valóban el vannak kissé maradva a korod átlagához képest, viszont a szőrösödés arra utal, hogy már javában beindult a pubertásod.
Ne halogasd az orvost, mert szükség esetén (ezt majd a vizsgálatok után az orvos eldönti) megfelelő kezeléssel még teljesen átlagossá fejlődhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!