15 éves vagyok és kicsi a péniszem van még rajtam kívül van ilyen?
Mennyire vagy fejlett?Milyen magas vagy?Mikor kezdtél szőrősődni?Apukád magassága hogy legyen mihez viszonyítani?
Na az a helyzet hogy akik elég alacsonyak a korukhoz képeset(tehát van aki 15 évesen alíg 155 cm pl) azok néha később fejlődnek,tehát az átlag 12-13 éves korban történő szőrősődéssel szemben akár 14-15,5 évesen kezdenek csak szőrősődni és van hogy kicsi a péniszük is addig amíg legalább a csajok magasságát el nem érik tehát az olyan 167-170 cm-t,mert egy 13-14 éves is kb ekkora jobb esetbe.
Van akinek sosem volt magömlése,tehát ez megint nem fontos,az viszont lényeges van e előváladákod,vagy termel a szervezeted már spermát?
A spermát is legkésőbb(az átlag amúgy 13,5-14,5 éves kor mire a legtöbb srácnak van spermája már) 16,5 éves korra kell hogy a szervezet termelejen,ha ez nem következik be akkor endokrinologushoz kell menni,ahol valószínűleg hormon vizsgálatot végeznek.De 16,5 éves korodig ha nincs sperma még nincs baj,addig csak későnérő vagy nemileg.
De valószínűleg fog még nőni a nemiszerved.
hat kedves elottem szolo, most nem azert de 167-170 cm nem hinnem hogy olyan termeszetes egy 13-17 eves lanynak! ez nem igaz.
igen fog meg noni ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!