Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületnél mi a teendő?

Fitymaszűkületnél mi a teendő?

Figyelt kérdés
Történetem:16éves vagyok még szüz, kb 5 hónapja voltam urulógusnál és felírt egy krémet aminek neve "phlogosam", azt mondta minden nap 2x kenjem be a fitymát ahol össze van szűkűlve és esénként fürdésnél merev állapotban próbáljam hátrahúzni a fitymát. Eltelt 1 hónap nem javult.. Visszamentem mondtam hogy nem javult megvizsgált és mondta hogy műteni kell mert rövid a fitymafék. Megműtött rá egy hétre és begyógyult a seb. Igaz hosszabb lett a fitymafék de még mindig nem az igazi. Alap állapotban hátra tudom húzni, merev állapotban nagyon nehezen és fájdalmasan vagy nem is birom hátrahúzni. Visszamentem az urulógushoz és megint a "Phlogosam" krémet mondta hogy azzal kenjem a fitymát ahol a szűkület van. Kentem egy hónapig semmi javulás. Böngésztem az interneten és arra gondolok hogy nekem ez a betegségem van:Relatív fitymaszűkület panaszával leginkább serdülőkorban lehet találkozni. Ekkor a merev péniszen a fityma nehezen vagy egyáltalán nem húzódik hátra, vagy a makk mögött megszorulva kellemetlen, fájdalmas szorítást okoz. Mi tévő legyek segítsetek!!!!!!
2013. aug. 11. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
42%

Hali!

Ó egek,... hová "fejlődik" máá az orvostudomány is, ha már a fitymaszűkületet sem képes egy urológus felismerni... ((m-o ...ráadásul a gyulladáscsökkentő-hámosító kenőcsöt is szteroidosnak nézi,... do_Ob

Lefogadom, ahogyan a dolgok állnak, visszamész hozzá, és vagy azt mondja, hogy csak így tovább, vagy fitymafodrászkodásra invitál, s lenyírja kopaszra a makkot egy TKM-mel... (Teljes KörülMetéléssel...) :-T

Én nem tudom, de sztem már az első beavatkozás előtt kikértem volna egy másik orvos véleményét és nem vakon megyek bele egy olyan műtétbe, amely csak tűzoltó jellegű, de a parázslást nem szünteti meg, mert egy fityma hátrahúzásánál is már látni le7 normál esetben, hogy a fék a hibás, vagy van ott körkörösen szorító bőrgyűrű is, és aszerint műttetek, hogy MAGAM IS ELŐBB TÁJÉKOZÓDOK, ÉS MAJD CSAK UTÁNA JÖ7 A MŰTÉT, HA MÁR AZT BIZTOSAN TUDOM, MI OKOZZA A PROBLÉMÁMAT, AMÍG MEG NEM ÉRTEM AZT! :-o

Nem tudom, le7 jobb lett így az eredmény EGY PICIT,... de az tény h. nem oldódott meg az alapprobléma, mert mjuk nem azt műtötték meg. Én is azért cseréltem régebben fogorvost, mert nem azt a fogamat érzéstelenítette le előre, amely fogamat aztán gyökérkezelte, én meg ugye nem vagyok sem hülye, sem mazochista. Igaz, joggal te7ed fel a kérdést, kérdező,...

"-- De hát honnét tud6tam volna...!? :-O "

...UTÁNA KELL NÉZNI! NEM UTÁNA,...ELŐTTE! :-o

Én is éppen ezért nem hiába törekszem gazdagítani a témakört itt a GyK-n mindenféle ismeretanyaggal, vizsgálati tapasztalatokkal, hogy ne fussatok bele ilyesmibe ti, segélykérők/kérdezők, de hát, ha nem előre gkoztok... do.Ob

'

Szerencsédre még, hogy közvetlenül a dokidhoz való visszatérésed előtt lega csak eszedbe jutott, hogy neked se ártana végre tenni vmit a sorsod alakulása, alakítása érdekében, sz'al talán még nem annyira reménytelen a helyzet, mintha mjuk egy TKM után írnál, azonban a helyzetedet mihamarabb tixtázni kell, hogy mi, és hogyan okozza nálad a bajt. Ha ebben tudok segíteni neked esetleg, és vállalod, hogy PONTOSAN képbe kerítesz a problémád PONTOS természetével és állapotával kapcsolatban, akkor keress meg >>priviben!

Üdv: EE

2013. aug. 12. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!