Fitymaszűkületem van? Mi a teendő? Segítség!
Nyugalmi állapotban majdnem teljesen le tudom húzni a fitymámat, lehet teljesen is letudnám, de fáj és szűkül. Szerintem csak tapadásról van szó, de bizonytalan vagyok. Dokihoz nem akarok menni, volt már korábbi problémám még fiatalabb koromban. Hallottam krémes és gyógyszeres kezelésekről is. Emiatt nem merek szexelni sem. Segítenétek ?
15/F
Budapesten az orvosok 95%-a azt fogja mondani,hogy körül kell metélni.(tapasztalat)
Minden esetre menj el, legalább 3 orvost keress fel amíg az egyik azt nem mondja,hogy van más lehetőség.
Ha mindhárom metélni akar akkor nehéz döntés, én végül körülmetéltettem magam, s bár hiányzik a fitymám, de így is lehet élni.
Nem kell a háziorvosodhoz elmenned emiatt,az urologushoz nem kell beutaló és sima vizsgáaltra egyedül,szülők tudta nélkül is el lehet menni.Egyhe szükület kezelésére a fityma plasztika a jó,megmarad a fitymád,csak lazítanak a fitymán,nem feszül majd többet.Ha körül akarnának metélni,erre rábeszélni a doki,meg kell mondani hogy te a fitymádat szeretnéd megtaratani ennyi.
De simán esténként,fürdéskor ha már merev a péniszed(tehát kezd a fitymát hátrahúzkodni és ha már áll a péniszed akkor lesz a leghatásosabb)a fitymád hátra kell húzkodni pár percig,minden nap és lazulni fog a fityma,már nem fog feszülni és pár hét alatt már hátrább is tudod húzni.Egy próbát megér.
A fitymaszűkület megoldása a körülmetélés. A tornáztatás, melegvizes huzivoni, meg a "bevagdosás" nem fog eredményre vezetni. A nemi életet akadályozza, és nem higiénikus ha szűk a fitymád. Nem kell háziorvos, egyből menj a legközelebbi Urológia szakrendelésre, nem kell beutaló, de érdemes telefonon bejelentkezni. Ha szükség van a kisműtétre, akkor azt szülői beleegyezéssel fogják megcsinálni, még aznap hazamehetsz. Minél hamarabb megoldod, annál hamarabb meggyógyul!
A barátnőd majd büszke lesz rá! :-)
Az utolsó hozzászóló egy nő, aki éjjel-nappal arról győzködi itt az embereket, hogy mindenki vágassa le a fitymáját.
Én mint körülmetélt azt mondom, hogy inkább ne vágassátok le, nem véletlenül van az ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!