Elmennétek nő urológushoz?
Én fiatalhoz mennék mert ha az évek során szükségem lenne még dokira akkor jobban szeretek ahhoz járni aki már ismer valamennyire és nem egy idegenhez folyton házi dokiból is azért választottam egy fiatalt hogy ha leszek mondjuk 40 éves még éljen akkor is, az persze megint mástéma hogy addig sok minden változhat.
Az idősebb pedig azért jó független attól hogy nő vagy férfi, mert már van tapasztalata és azért lehet hogy nem olyan lelkes mint egy fiatalabb de ő jobban érthet dolgokhoz mint egy fiatal viszonylag kezdő orvos, de ez sem feltétlen mert ismerek egy olyan fiatal doktornőt aki érti a szakmáját igaz hogy ő fül orr gégész de érdekes módon csak ő hozta rendbe a fülemet amivel már gyerek korom óta szenvedek. Szerintem menj el a fiatal nőhöz az ingyen is van ha nem tetszik mész fizetős magánrendelésre, de olvastam amúgy valahol hogy egy nő azért ment magán nőgyógyászati rendelésre mert reménykedett benne hogy ha fizet akkor jobban bánnak vele és jobban ellátják és az ellenkezőjét tapasztalta. Szóval én ezekbe a magándokikban sem hiszek.
Én a fiatal orvosokban sokkal jobban megbízok,mint egy idősben .Az idős a rutinjára alapoz,a fiatal a tudására .
Voltak komoly műtéteim,és fiatal választottam,nem az idős
főorvost.Amig a fiatal orvos többször bejött,és megnézett,kérdezgette hogy vagyok ,addig a főorvos csak vizitkor látta betegét.Ami az urológiát illeti.Itt a férfit tenném előre.Sok dolgot saját magán is kitapasztalt ,érezhet .
Attol függ mi a bajod
Egy fájó prosztata masszázs esetén örülsz ha abbahagyja :)
Helyettesitő dokinőnél előfordult, amikor javult a kezelés miatt, bizony ciki volt hogy felállt a farkam
Maradok a régi férfi dokinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!