Krónikus maszturbációtól tényleg kopaszodhat az ember fiatal korban?
Amúgy örüljetek neki ha hullik. A kopaszodás vagy a brutál magas homlok manapság érdekes módon nagyon túlértékelt, a csajok imádják ezt. Ennek állítólag valami biológiai vonzata van.
Én sajnos megszívtam mert nálam sűrűbb hajú nincsen... És elnézve a felmenőimet nem is leszek kopasz :D
9
te aztán nagyon okos vagy.... gondolkozol mielőtt írsz??
amit írtam az tény....
olyan mintha azt írtam volna "a mikrohullám rákot okoz"
te meg válaszoltál volna "de hát én naponta használom mégsem vagyok rákos"
ennyi erővel ide is büföghettél volna
"Yinka Ebo - a Cancer Research UK egészségügyi információs felelőse - szerint az az energia, amellyel a mikrohullámú sütő az élelmiszerek részecskéit mozgásba hozza, nem elegendő ahhoz, hogy sejtszinten kémiai változást okozzon."
Tehát nem okoz rákot sem. Köszönöm a figyelmet.
""olyan mintha azt írtam volna "a mikrohullám rákot okoz""
Nem okoz rákot :) "
Hát ez szánalmas volt :DD nem is fogtad fel amit mondtam....
azt is írhattam volna hogy ha sokat tv-zel magasabb leszel.... csak egy példa volt, de nem sikerült megértened, sebaj
jah hogy neked ilyen komoly forrásaid vannak mint az internet?? ebben az esetben teljesen fölösleges vitáznunk én szakirodalmat olvastam a témában te meg a femina.hu-t....
"Na és mi a komoly forrásod? Anyuka meg a papbácsi azt mondta, hogy szőrös lesz a tenyered, meg kopasz leszel ha rárántasz a brére? Komolyan, ezt add elő egy orvosnak, vagy bárkinek aki 8 eleminél többel rendelkezik és úgy a pofádba röhög, hogy leszakad tőle az arcot :D"
szörös lesz a tenyered?? én ilyet biztos nem mondtam.... értem én hogy komolytalannak akarod beállítani a dolgot, de akinek érzékenyek erre a hajhagymái az bizony a sürü maszturbálástól el kezd kopaszodni, általában már 20 éves kora körül, de ez nagyon változó (mint ahogy írtam) valakire semmilyen hatással sincs, ez emberfüggő....
A "papbácsi" nehezen mondhatta nekem mert ateista vagyok.
Miért kéne neki örülnünk, utolsó? Egyáltalán honnan veszed, hogy a nők a kopaszodó férfiakra buknak? Vannak nők, akiknek a kopaszok jönnek be, de ezek általában azok a típusú nők, akiknél a kopasz fej (nem kopaszodás, teljesen leborotvált kopasz fej) mellé 50-es karok, tetkók meg BMW is szükséges, máskülönben nem lesz belőle semmi.
A kopaszODÓ senkinek sem jön be, maximum néhány alacsony igényű lány más tulajdonságokat többre értékel, mint eme esztétikai hátrányt.
A nők többségének a dús hajú pasik jönnek be (főleg a tinisztárok óta egyre jobban) egy másik nagy részének pedig a kopaszok vagy rövid hajúak, esetleg a hosszúhajú rockerek is bejöhetnek még néhánynak.
A magas homlokot meg ne keverd össze a kopaszodással, a kettő nem ugyanaz és még csak összefüggés sincs.
Magas homlok: [link]
Kopaszodás:
Normál homlok: [link]
Normál homlok kopaszodással: [link]
19
Kevin Costner konkrétan kopaszodik, a kép amit linkeltél hajbeültetés útán készült..
amúgy tényleg jót tud tenni egy minimális kopaszodás a homloknál, pl én egyáltalán nem kopaszodom még a homlokomnál sem, így nem egyenes hanem enyhén boltíves a homlok-vonalam.
a homlok két oldaláról beszélek: [link]
jól látni hol volt az eredeti hajvonala..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!