Figyelj! A plasztikánál is látni fogod a változást természetesen! De menj el 1 orvoshoz beszéld meg vele. Az se gáz ha TKM-et csinálnak hidd el, vannak itt páran akik nagyon lehúzzák meg ilyen csonkolás stb... jó persze biztos van akinek rossz de én még csak itt láttam ilyet. Rutin műtét haver, ne félj. Mondom 2 hétig kellemetlen aztán már olyan mint régen volt észre se veszed hogy ott van a gatyába. Nem tudom hány éves vagy de nem sokat várnák a helyedbe minnél előbb elmennék. Az megy hülye aki emiatt zsidózik meg ilyenek ha ettől félsz. 1, nem csak a zsidók vannak metélve(legtöbben az arabok vannak, USA-ban is sokan , fekete Afrika) 2, meg semmi közük hozzá, neked így is csak több előnyöd van belőle.
Nah remélem elmész 1 dokihoz minnél hamarabb és dűlőre viszitek a dolgot, mert gondolom frusztrál téged ez a dolog és ez nem jó.
Sok szerencsét!
2013. aug. 12. 09:30
12/15 anonim válasza:
Plasztikánál is látni a változást,de nem feltűnő,kis vágás nyom,ami halványodik folyton,van akinek szinte láthatatlan,de csak kicsit hiszen a fitymád megmarad,míg metélésnél a fitymát eltávolítják így lankadt állapotban a változást nem lehet nem észrevenni,mert a makk szabadon van,tehát a makk folyton látszik,eltűnik róla a bőr.A plasztika mivel lazítanak csak fitymán ,nem vágják azt le onnak gyorsabban gyógyul,míg a körülmetélésre 4-6 hetet mondanak mint teljes gyógyulás.
2013. aug. 12. 10:03
13/15 BigBoy012 válasza:
beülsz egy meleg kádba és kb 20 percig huzogatod szépen finoman, utana egyre jobban, ezt megcsinálod 3 napon át, és kész, nekem is ezvolt
2013. aug. 22. 23:19
14/15 anonim válasza:
Nekem kiskoromban volt, de olyan, hogy a makknál feljebb nem jött a bőr. Aztán ez műtéttel megszűnt, viszont egy picit még most is szűk, viszont úgy látom, hogy fejlődik (jó irányba). A műtét nem nagy dolog, bár nem emlékszem rá rendesen, de tudom, hogy az első pisilés utánna annyira csípett, hogy ordítottam. :D
2013. aug. 23. 20:24
15/15 anonim válasza:
Nekem kisgyerekkoromban csinálták a teljes körülmetélést és semmi előnyét nem láttam soha, hátrányát viszont minden nap látom. Ezért, ha lehet, inkább lebeszélnélek róla. A szűkületet meg kell oldani, ez tény, de nem mindegy, hogy milyen áron. A szűkület mértékének megfelelően kell megoldani, annyit kell csak bemetszeni/levágni, hogy a szűkület megoldódjon, többet lehetőleg ne, mert visszacsinálni nem lehet, vagy csak hosszú hónapok alatt és az se lesz ugyanolyan soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!