Gyurci19 kérdése:
Most lesz az első hónalj gyantáztatásom! Mire kell számítanom? Megéri? Mennyi idő alatt nő vissza? F/14
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 15:35
1/11 anonim válasza:
fáj mint állat begyullad nem éri meg kapd le borotvával
am 3-4hét
2/11 A kérdező kommentje:
Azt meg nem akarom. Mit fog csinálni vele (ha gyantáztatom??)
2013. aug. 2. 15:45
3/11 anonim válasza:
hát probald ki és megtudod de inkabb borotva
4/11 anonim válasza:
Én is megtehetném,hisz kozmetikánk van .Nem teszem,gusztustalan látvány ez férfiaknál .
5/11 anonim válasza:
Szörnyű vagy, nem értem az ilyen embereket.
6/11 anonim válasza:
Nem ėrdemes,mert nagyon brutál,és hajlamos a gyulladásra.Egy jó borotvával menj rajta naponta végig és szép sima lesz.
8/11 anonim válasza:
Ez gáz,hogy ennyi fiú,férfi már ha lehet ezt mondani megy kozmetikába gyantáztatni,ott a borotva ha zavar,le lehet vágni,tök sok nőkre jellemző tevékenységet végeznek,helyekre mennek,nem sokára nem lehet majd a fennti két jelzőt már használni.Angliában,meg más európai országokban ennyire nem divat a szőrtelenítés férfiaknál.
9/11 anonim válasza:
Magyarországon se divat szerintem, csak ilyen gyerekeknél, mert a kislányok akiknek tetszeni akarnak undorodnak a szőrtől, mert az fúj.
10/11 anonim válasza:
9/9 igazad van,mert ott ahol valóban férfiak dolgoznak,vagy fiatal 25 évesek és esetleg használják is a zuhanyzót ott a sok kis csupolinó alias csupaszkát bámulnák meg,hogy ez most fiú vagy lány,ott nem találkozol ilyennel nagyon,a csupasz hónajon még nem is akadnának fenn,észre sem vennék talán,de a kopasz répa má vicces lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!